Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
Vähe müra tekitavad õhksoojuspumbad, millist soovitate?
 
Tallinnas 09. juuli 2014, kl 11.08
et millised kogemused teil on õhksoojuspumpadega? millist ja kust osta, soovitused teretulnud, tänan
 
zzz 09. juuli 2014, kl 11.11
endal mitsubishi electric. ei tee ta mingit müra
 
mina 09. juuli 2014, kl 14.56
teeb ikka küll, endal ka mitsubishi electric
 
kkk 09. juuli 2014, kl 20.34
mitsubishi electric on firma, millel on kümneid erinevad soojuspumba mudeleid!
ilma mudelit kirja panemata ei saa küll nõu anda.
sellel firmal on mudeleid, mis on kallimad ja vaiksed aga samuti ka odavamad ja mürarikkamaid...
 
jama värk sellega 09. juuli 2014, kl 21.45
mmh, mul oli kogemus kus Mitsubishi esindaja ei vaevunud isegi kohale tulema, kuhu siis soojuspumpa vaja on, ütles vaid et kui selle ostate siis tulen kohale vaatama, ehk et pidin eelnevalt ütlema et jahh, ma tahan seda, aga ma ei teadnud isegi seda, kas nende toode sobinuks minule-tegemist oli pea et kõige kallima uue tootega mis neil on, nad ju ise maaletoojad mitsubishile

aga seevastu abc kliimast tahtis kohe kohale tulla ja nõu pidada, valisingi selle firma :)

krt, kui ikka õhksoojuspump maksab 1500-1700 euri siis peaks ikka firma müüginõustaja/esindaja kohale vaevuma tulema
 
kiip 10. juuli 2014, kl 10.49
Mitsubishit müüvad paljud erinevad firmad, endale sobivat ei tohiks olla raske leida.
 
Müra 11. juuli 2014, kl 09.19
Paigutage soojuspumba aktiivosa (kui võimalik) mitte maja külge vaid õue maapinnale. Maja seina külge kinnitatud jahuti vibreerib ja müra kandub siseruumidesse.
 
hehhehh 11. juuli 2014, kl 17.19
Minul on fujitsu inverter, ei kostu küll maja sisse mitte üks hääl. Aga häirib mind see puhumise hääl, sest töötab ikkagist ju nagu puhur ja alati peab telekas või raadio või midagi mängima. Väga harjumatu on.
 
pmst 13. juuli 2014, kl 16.26
No ei kuule küll mingit puhumise häält. Välisosa müriseb küll, aga see tuppa kuulda ei ole, kui just akent lahti ei tee. Kinnitatud rõdule, majaseina külge. Tellisime abc kliimast ja siseosa peal on kiri General.
 
pns 04. september 2017, kl 03.08
Panasonic inverter r 32.
Säästlik ,mitte ei loe eurosi aga sente ,nagu ühes artiklis räägitakse ,mida jaapani soojuspumbad teevad ,inverter süsteemiga ,tasub googeldada,,On mitu korda olnud juhuseid kui käin teda teises toas kontrollimas kas ta ikka puhub sooja ,sest kuulda ei ole midagi,terve talve jooksul polnud mul vaja ei pliiti ega ahju üldse kasutada,ruum on umbes 80 m2 ja lagede kõrgus 3 meetrit ,alati kui ostate õhksoojuspumba tasub arvestada ruumi ruutmeetreid rohkem kui on kõrgemad laed.Pidas vastu väga hästi tohututele temperatuuri kõikumistelenäiteks õhtul kell 18 00 oli õues +1 ja kell 05 00 oli -15 juba ,sellistel hetkedel ta loomulikult püüab rohkem ja on kuulda vaikset puhinat.Panasonic on vähem digividinatest koosnev kui mitshubishi .Mitsu pakub kõiksugu imevigureid ka kaasa alates kõiksugu anduritest ,lõpetades ei tea mis ulmega veel .Panasonic on lihtne .Ise ei ole õhksoojuspumpade hangeldaja ega müüja aga on palju tulnud nendega tegemist teha .Julgelt soovitan Panasonic inverter 32 A+++,kallimad Mitshubisid kindlasti on töökindlad ja vaiksed ja üks vanematest töökindluse etalonideks on Fujitsu õhksoojuspump töötas 10 aastat ilma probleemideta kuid oli lärmakam kuna oli vanem
 
hellu0000 12. veebruar 2019, kl 11.44
Tellige õhksoojuspump ükskõik kust, ainult mitte ArcticCat Kliima OÜ-lt ( AC Kliima OÜ). Tegemist PETTURITEGA! Kõik need äriühingud (SWS Paigalduse OÜ, BERTA Holding OÜ, BertaCapital OÜ, Euroforex Invest OÜ, Tourit OÜ, AC Kaubamaja OÜ), mis seotud sellise isikuga nagu Vahur Essenson on vaid ilusa kodulehega ettevõtted! Nad ei toimeta teieni kaupa ega tagasta raha. Inimesed on nende äriühingutega vaielnud Tarbijakaitse istungitel, teinud avaldused politseisse, kuid ei midagi. Isik on välja petnud tuhandeid, tuhandeid eurosid!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!