Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
Bauhofi remonditeenus
 
naine 19. detsember 2015, kl 10.42
Tunnen huvi, kas keegi on tellinud Bauhofist remonditeenust. Kuidas oli hinnatase ja tööde kvaliteet? Saatsin neile hinnapäringu, aga mitte keegi ei ole vaevunud vastama, proovisin helistada, telefonile ka ei vastata.
 
miniehitaja 19. detsember 2015, kl 11.10
Saada miniehitus@gmail.com saame kaubale.
 
njahh 19. detsember 2015, kl 11.18
nalja teed või? Kas arvad, et Bauhofi läheb tööle mõni tõeline ehitaja? Kas tõesti tahad, et sulle tuleb koju mingi suvaline tänavalt korjatud jorss käkerdama?
 
Ehitaja 19. detsember 2015, kl 18.46
Aitan ka teha remonti, saada meil.
 
just 19. detsember 2015, kl 23.44
njahh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> nalja teed või? Kas arvad, et Bauhofi läheb tööle
> mõni tõeline ehitaja? Kas tõesti tahad, et sulle t
> uleb koju mingi suvaline tänavalt korjatud jorss k
> äkerdama?


Ega Bauhofil ja Bauhausil endil ehitajaid ei olegi. Need on ju ehitusmaterjalide kauplused. Sa võid ju neile lausa punktuaalse täpsusega kirja panna, mida sa tahad ja kuidas sa tahad, kuid jääd siiski kaotajaks, sest nad võtavad selle töö tegemiseks mingi keset Eestist odava alltöövõtja ning koorivad sinult ka vaheltkasu. Maksad materjalide eest ettemaksu, kuid seesama alltöövõtja toob sulle kohale mingeid odavaid materjale, ehituse jääke või juba kasutatuid jublakaid ning võib juhtuda ka nii, kui sul tekib mingi probleem, siis töödejuhataja on kas "puhkusel" või lülitab oma telefoni hoopis välja. Otsige otse ehitajat, mitte vahendajaid.
 
siseinfo 20. detsember 2015, kl 23.01
Sõltuvalt tööst võib pood sulle hoopis saata koju vabast päevast haltuurat tegema mingi müüja ning mis kvaliteeti sa seal ootad, kui nad isegi pakendi pealt toote infot maha lugeda ei oska, rääkimata toodete tundmisest.
 
Juula 28. veebruar 2016, kl 19.31
Minu kogemused ehitajatega - maksin firmale head raha, inimesed ainult vangutasid pead, kui kuulsid, KUI PALJU nad said. Vastu sain tõelise käki.
Nüüd sama küsimus - kui võtaks seekord ikkagi kauplustes pakutava remonditeenuse. Kauplus seisab vähemalt paigal, on vähemalt keegi, kellele kaevata.
Ehitaja/ehitusfirma ei vastuta MITTE MILLEGI eest. Kogu suhtumine on - ise olid loll, et tellisid ja veel lollim, et maksid.
Seega - millise kaupluse pakutavat ehitus/remondi/paigaldusteenust peate kõige paremaks? Loomulikult olen teadlik, et sealtsamast tuleb osta ka kõik materjalid, aga minu jaoks pole vahet, millisest poest pahtlit/värvi/kraanikaussi ja tapeeti osta.
 
püha naiivsus 29. veebruar 2016, kl 07.41
Kõik need ehituspoodide remondimehed..... pole neil ühelgi omi, tööd teevad alltöövõtu korras mingite firmade mehed kel sügavalt savi mis pärast saab, neil järgmine töö ikka olemas.
 
Käibemaks 29. veebruar 2016, kl 14.14
Maksad veel 2 korda käibemaksu ka - materjali eest ja teenuse eest.
 
ja 29. veebruar 2016, kl 15.06
maksad neile uute materjalide eest, kuid töömehed toovad kohale vanu plönne.
 
Juula 02. märts 2016, kl 23.52
Kust kaupluste töömehed neid vanu plönne välja võluvad? Samamoodi võivad neid plönne tuua ehitusfirmad, kui sa kõrval ei seisa ja iga asja ei kontrolli.

Mulle hakkab juba tunduma, et kaupluste remonditeenused astuvad kellelegi kanna peale. Kui kauplus vahendab remonditeenust, siis on "alltöövõtu korras mingite firmade mehed, kel suva". Kui kohale tulevad enda poolt tellitud remondimehed, siis on neil ju täpselt samamoodi "suva".
 
... 05. märts 2016, kl 15.57
Mis on vaja teha?
eid_1546b879820346 13. märts 2016, kl 20.33
K-Rauta pakub ka sellist teenust
 
Juulale 14. märts 2016, kl 13.40
Firma puhul vormistatakse leping ja pärast tööd vormistatakse tööde vastuvõtmise akt. Seadusi tuleb tunda.
Bauhofi puhul võid maksta 2x käibemaksu - hinnapakkumises pead veenduma, et materjali hind oleks õige.
Hinnapakkumisele lisandub käibemaks. Nimekirjas olev värvi hind peab olema leti hinnast 20% odavam.
 
ma 02. aprill 2016, kl 19.33
Minuarust on nad ikka väga punktuaalsed kvaliteedi tagaajamises, lepingud on ka pikad nagu romaanid. Kasutavad usaldusväärseid tegijaid ja annavad pika garantii. Selle eest küsivad ka kõrget hinda. Materjalid peavad olema ostetud oma kauplusest. See siis mida mina tean K-Rautast.
 
Rasmus 02. aprill 2016, kl 20.17
Ei aja tühja loba...Kui vajad töömeest tulen kohale ja teeme ära. Terv.Rasmus.
 
teemaalgatajale 03. aprill 2016, kl 08.03
naine Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tunnen huvi, kas keegi on tellinud Bauhofist remon
> diteenust. Kuidas oli hinnatase ja tööde kvaliteet
> ? Saatsin neile hinnapäringu, aga mitte keegi ei o
> le vaevunud vastama, proovisin helistada, telefoni
> le ka ei vastata.


Kui sa siia oma kontaktandmed annad, siis võin omadest kogemustest lähemalt rääkida, millele sa võiksid tähelepanu osutada. Valiku teed ise.
 
Riskid alati 06. aprill 2016, kl 19.52
kui just ei võta remondimeest tutvuse kaudu - et keegi Su tuttavatest on rahule jäänud nii hinna kui kvaliteediga. Mina võtsin lehekuulutusest, tulid kohale ja ajasid professionaalset juttu. Kirjalikku lepingut ei teinud, makse nad siis selle töö pealt ei maksa. Algul leppisime asjad kokku mis vaja teha ja mis hinnaga, materjalide järel käisime koos, nende autoga. Hiljem hakkasid nad tasapisi ise ütlema, et vaja veel seda ja teist teha ja mina olin nõus, nad rääkisid nii veenvalt, aga lõpuks tundus mulle, et maksin ikka liiga kõrget hinda, ja siin-seal olid nad ka pisut "üle nurga" lasknud; selle hinna eest oleks oodanud superkorralikku tööd, nagu algul tundus tulevat:-( Ja mis sa siis enam teed...
 
ajasid professionaalset juttu 07. aprill 2016, kl 08.17
Mismoodi te küll julgete neid turuvarblasi kasutada? Paljud reklaamivad ennast et neil lausa 15 aastat töökogemust, mis peaks ju omakorda näitama et tal on tehtud oma pikaajaliste kogemuste juures ka terve rida erinevaid objekte. Kuid kui kirjeldada talle täpselt objekti, anda mõõdud ja soovid, mida tuleb teha ning küsida milline võiks olla sellise objekti esialgne harju keskmine hind (hiljem läheks ju hind täpsustamiseks), siis nad ei oska isegi seda harju keskmist öelda.
 
oleksvaja 10. aprill 2016, kl 11.39
Korteri esikusse tapeet üles anna, keda soovitate.
 
turuvarblane 11. aprill 2016, kl 09.10
Kuidas saaks Bauhofi remondimeheks tööle? Mida soovitate?
 
.. 01. juuni 2016, kl 13.26
Kuidas saaks Bauhofi remondimeheks tööle? Mida soovitate?
Mine müüjaks, reeglina see müüjate lisateenimisäri.
did_246936 02. juuni 2016, kl 22.22
Tegelikult pead tundma seda meest kes selle projektiga tegeleb. Või vähemalt pead tundma seda meest kes seda eelnevat meest tunneb. Samas ei tasu vaeva - mine parem kuhugi tööle - eriti tulus see ots ei ole.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!