Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
Kinnitamine
 
RL 02. aprill 2018, kl 08.57
Plaanis on soojemate ilmade saabudes ette võtta välisvoodrilaua paigaldus. Küsimus siis selles, et mõned soovitavad kindlalt naeltega, mõned aga vastavate kruvidega. Kellel on eelnevalt selle-alaseid kogemusi / mõtteid, siis ootaks. Laud -21 mm. Mis oleksid kinnituselemendi sobivad mõõtmed ( nael / kruvi )?
Tänud vastajatele.
Maaks 04. aprill 2018, kl 09.29
Sõltub, kas paned juba eelnevalt värvitud laua või plaanid pärast paigaldust värvida.
Värvitud lauale võiks kasutada neid voodrilaua naelu, neil on pea laua pinnast kõrgemal ja haamriga lüües ei riku värvipinda.
https://hammerjack.eu/image/cache/catalog...
Värvimata laua võid seina last millega ise tahad aga pane tsingitud kinnitusvahendid. Mina panini kruvidega, vist olid 2,5x45. Kui kruvide kasuks otsustad, siis pane need millel pea juurest "vars" sile, siis veab laua hästi seina ligi :-)
http://www.tooriistamarket.ee/sites/default...
Kui eriti edevat tulemust tahad, siis kasuta voodrilaua klambreid, nendel jäävad kõik kinnitused voodrilaua alla ja väljast pole midagi näha.
https://www.ehituspood.eu/wp-content/uploads...



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Maaks 04.04.2018 09.33.
 
Mx 09. aprill 2018, kl 08.21
Tere,

,Maaks', aitäh!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!