Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
Turvafirma leping
 
turvaline 13. aprill 2018, kl 09.40
Olen kahevahel turvafirmade lepingute suhtes. Kunagi oli meil leping ühe suure rahvusvahelise turvafirmaga, aga peale tuttavate kogemusi lõpetasime selle nalja ära, sest kuutasud olid suured, aga väljakutsete peale tuldi mõne tunni pärast ja lepingu järgi polnud firmal mingeid kohustusi. Leidsime, et kindlustus tuleb odavam.
Seadmed jäid meile, aga need on vist tänaseks aegunud. Nüüd on liikvel mitmeid turvafirmasid, kes pakuvad lihtsalt videovalvet, mis annab võimaluse telefonist jälgida, mis kodus toimub või alarmeerivad, kui mõni uks või aken kuskil avatakse. Nu vot ja ei teagi, kas tasub end ära?
Kas ja milliseid kasutate ja kuidas olete rahul hinna ja teenusega? Või on juba võimalik ise midagi üles seada ja ühendada, ilma lepingute ja kuutasudeta?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!