Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
vargapesa valmistamine
 
plondu 16. mai 2018, kl 18.41
Nädalavahetusel vaja siis maal ühes kõrvalhoones natukene toimetada ning seal pole ühtegi pistikupesa, ainult mingi plafoontüüpi lamp laes. Ühesõnaga siis oleks vaja nn vargapesa, ja seda mitte selle tänapäevases, vaid "ajaloolises" mõistes. Ehk siis pikendusjuhe, mille ots läheb pistikupesa asemel pirnipessa. On keegi sellist kuskil müügil näinud, või on äkki soovitusi asjanduse MacGyveri stiilis valmistamiseks?
Maaks 17. mai 2018, kl 14.08
https://www.aliexpress.com/item/2pcs-lot-e27-Soc...
Osta poest pistikupesa ja tükk kaablit kaasa ning pane lampi minevale juhtmele kuhugile sobivasse kohta vahele. Enne paigaldamist lülita vool välja ainult.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Maaks 17.05.2018 14.11.
 
el 17. mai 2018, kl 19.00
Tavaliselt on enne lampi harukarp kuhu läheb juhe ka lülitist. Sealt saadki voolu oma pistikupesale, mida ostes nõua, et see oleks niiskuskindel.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!