Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
Betoonpõranda tasandamine
 
Mari 18. juuni 2018, kl 18.43
Tahan betoonpõrandale laminaatparketti panna. Aga betoon pole seal kaugeltki sile. Kas on mõtet ette võtta betooni lihvimist või valada sellele kohe tasandussegu? Üks asjamees arvas, et betooni ei saa lihvimisega küllalt siledaks et sellele laminaati paigaldada.
 
Oleneb 22. juuni 2018, kl 20.19
Kui ebatasane pind on. Tavaliselt parketipakil kirjas kui suurt ebatasasust kannatavad. Lihvida saab ehk liigseid lati jälgi (lati otsaga tehtud kõrgemaid rante), suuremate ebatasasuste puhul ilmselt vajalik tasanduskiht
 
Mari 24. juuni 2018, kl 17.48
Kas betoonpõranda lihvimisega võiks hakkama saada ilma mingeid eelteadmisi omamata? Olen videost näinud, et lihtsalt mööda põrandat liigutakse. Kui rendist lihvija võtta, kas sinna vaja juurde ise mingid lihvimiskettad osta?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!