Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
vannitoa niiskuse kättesaamine
 
saamatuvist 21. märts 2019, kl 10.19
avastasime plaaditud vannitoas hallituse ja niiskuse. niiskus sai põrandale ja seina sisse dushinurga veeühendustest, mis on ootamatult hakanud varsti peale kasutamise algust suvalistest pragudest läbi laskma. kui dushinurga eemaldasime siis oli see kõik näha. nüüd on olukord selline, et vesieristus on tehtud, aga vee kogus on olnud nii suur, et vesi on nii põrandaplaatide kui seinaplaatide alla läinud. kas on mingi variant et see niiskus ei ole tõusnud mööda seina kõrgemale kui kaks plaadirida? vahendeid napib ja ei ole võimalik mingit suurt remonti hetkel ette võtta, samas ei saa dushinurka kasutada, kuigi vahetasime need pragunenud voolikud tugevamate vastu välja. kas kipsseinale seguga pandud keraamilised plaadid saab kuidagi kätte nii et kipsseina ei kahjustaks ?? niiskuseimaja ja puhuri abiga oleme saanud enam vähem kuivaks kõik, kuid viimane rida seinaplaate on ka alt märjad ... mida teha edasI?
 
ehitaja . 23. märts 2019, kl 07.56
Niisket ruumi tuleb teha korralikult !!!
Soovitan otsida vahendid finantseerimiseks ja palgata korralik tegija.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!