Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
värviabi palun
 
köögiremontija 13. juuni 2019, kl 11.28
köögis on põrandaplaadid (need ei lähe väljavahetamisele) tumesirelilllad heledama lillaga, sellised lapilised. köögis on veel telliskivi pliit koos telliskivi värvi soojamüüriga. köögimööbel tuleb helepruun. küsimus on, kui köögis saab olema palju lisandeid oranzid (kaunistused, hoiupurgid jne), mis värvi teha seinad. seina paistab ülemise kapirea peal ja kahel pool akna ümbert - aken ise laeni. no ei suuda välja mõelda, kas pigem põrandalilla aga mingi väga väga hele või telliskivi värvi aga väga väga hele ... kellel on silma selle jaoks, aidake palun.
 
mhhh 14. juuni 2019, kl 14.09
kas sul on vaja kedagi, kelle kaela pärast süü ajada, kui tulemus kole välja tuleb? Huvitav küll, kuidas peaks keegi võõras oskama vastata, kas sulle sobib paremini sinine või kollane kleit.... Kuidas saab nõu anda keegi, kes pole näinud ei sind ega sinu kööki, kes ei tunne sind ega tea midagi sinu maitsetest ega värvieelistustest...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!