Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
köögi taustapaneel?
 
teab keegi? 18. september 2019, kl 01.37
Tahaks köögi ülemiste ja alumiste kappide vahelisele seinale panna mingi hästi puhastatava ja kleebitava plaadi/paneeli, õhukese, mida ei pea kruvidega kinnitama. Keraamilist plaati ei taha praegu, võtsin just maha kõik. Kus selliseid paneele/plaate otsida? Bauhausis on, aga päris kallid, tahaks soodsamalt.
Kuna asju nimetatakse erinevates kohtades erinevalt ja vale otsisõnaga ei leia lihtsalt pakkujaid üles, siis küsin teie kogemusi. Oskab keegi pakkuda kuhu võiks vaadata?
 
Näiteks PVC-lehtpaneelid 30. september 2019, kl 20.31
Ehituspoodides müüakse PVC-lehtpaneele, kinnitatakse spetsiaalse silikoonliimiga. Vastupidavuse kohta ei oska öelda. Enamus on reljeefse pinnaga.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!