Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
mis boileril viga on
 
ande 04. jaanuar 2020, kl 18.27
ostetud aasta tagasi nn nutikas boiler. siiani töötas kenasti. vahepeal plaatisime vannitoa seina ja vaja oli boilerist vesi välja lasta ja boiler uuesti seinale riputada ning vesi uuesti sisse. aga nüüd on seline mure, et kui varem boiler soojenes 70 kraadini (seal on märgistus peal) ja siis sai vähemalt kolm inimest järjest dushi all käia kui märgistus hakkas vilkuma, et vesi ei ole enam 70 kraadi vaid vähem. nüüd aga saab ainult üks ja seda ka poolikult, st. väga kiiresti hakkab vilkuma, et vesi ei ole enam nii soe nagu ta märgistuse järgi peaks olema. kas keegi oskab arvata, mis võiks põhjuseks olla. välja sai vahetatud ka segisti, nii ala kui ülasegisti. kõik on uued, torud samuti. kas tõesti peab ostma uue boileri või on viga milleski muus?? boileril garantiid enam pole, margiks on A.Velis.
 
Tann 08. jaanuar 2020, kl 21.22
Usun et peab ära puhastama. Kui lahti teha siis kohe näha.
 
Margo Nurk 09. jaanuar 2020, kl 16.23
Boileri hooldusvajadus ei mõjuta temas oleva veehulga kogust ja temperatuuri, pigem on "probleemiks" suurenenud tarbimine ("välja sai vahetatud ka segisti, nii ala kui ülasegisti")
Kui küttekeha on otse vees, siis katlakiviga kattunud küttekeha aeglustab natuke vee soojendamise kiirust, aga mitte 3x.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!