Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
Probleemid elektriga
 
Emmy 11. veebruar 2020, kl 00.10
Eramajas probleem selles, et köögis on töötasapinna valgusti, ventilaator ja ripplaevalgustus imelikult käituma hakanud. Remondi käigus said paigaldatud uued juhtmed, ühendused harukarbis tehtud wagodega. Nüüd on aga vähemalt kaks korda köögitasapinna valgustist, ventikast ja laevalgustistest vool mõneks sekundiks kadunud (sisselülides ei tööta) kusjuures selle liini kaitse on elektrikilbis ikka sees, ühtegi teist kaitset pole ka välja löönud (uued automaatkaitsmed) ja siis sekundite jooksul tuleb vool jälle tagasi ja kõik nagu toimiks.

Mis võib sellist asja põhjustada üldse? Kas halb ühendus harukarbis? Elektrikilbis? Üks faas kaob hetkeks, siis minu juhtumi puhul 3 faasilisest süsteemist- peaks tüütama EE ?
Elektriku kutsumist ärge palun hakake soovitama, seda teen nagunii. Seniks äkki oskab keegi nõu anda sellel teemal, kellelgi äkki kogemusi sarnase asjaga?
Kalev Kaev 21. veebruar 2020, kl 17.29
Mõni Led lamp süütib väikese viitega.Kui kõik 3 asja järgimööda sisse lülitada, siis milline süttib kõige kauem?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!