Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
Väiksemat maalritööd otsin
 
Maaler 14. oktoober 2020, kl 15.26
Hei!
Olen naismaaler ja kuna lubatud töö muudkui venib ja kõrini ootamisest,siis äkki kellelgi pakkuda kas korteriremont või ruumide värvimine või kasvõi ühe toa remont!?
Asukohaks võiks olla lääne-harjumaa,tallinn ja tallinna lähiümbrus!
harmoonia@mail.ee
 
Kui vana sa oled? 14. oktoober 2020, kl 22.33
Kui jälle mõni 70 aastane ülbikust naismaaler, kellel käivad äkilised vihahood, lennutab kliendi kodus sõna "v***u ! ", tõstab häält kliendi peale, virutab jalaga värviämbri suunas, siis sellist tegelast ei tahaks küll ühelegi vipist tuttavale soovitada. Vaatamata sellele, et firmal ripub näoraamatus "eeskujuliku käitumise sertifikaat" üleval. :)
 
sellise jutu peale küsiks 14. oktoober 2020, kl 23.48
Kui vana sa oled? Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kui jälle mõni 70 aastane ülbikust naismaaler, kel
> lel käivad äkilised vihahood, lennutab kliendi ko
> dus sõna "v***u ! ", tõstab häält kliendi peale,
> virutab jalaga värviämbri suunas, siis sellist t
> egelast ei tahaks küll ühelegi vipist tuttavale
> soovitada. Vaatamata sellele, et firmal ripub nä
> oraamatus "eeskujuliku käitumise sertifikaat" ü
> leval. :)

millal su enda mõistus koju tuleb
 
soe soovitus 15. oktoober 2020, kl 00.27
Mine ametlikult tööle ja ära toimeta mustalt. Igal pool otsitakse häid maalreid. Pärast oled ka olukorras, kus pension väike, närvid läbi ning igat klienti vaatad kui potentsiaalset vaenlast.
 
mõistus 15. oktoober 2020, kl 01.31
Sellise paljuütleva meiliaadressi peale võid saada mõnelt üksikult papilt pakkumise, kes otsib omale "harmooniat", kuid ükski normaalne klient ei võta sellist tööotsijat tõsiselt. Nii et kutsu oma mõistus koju ja katsu ennast läbi klientide silmade näha.
 
vingujatele 15. oktoober 2020, kl 08.47
elage oma elu tolad
 
kalevipojad ja -tütred 15. oktoober 2020, kl 14.32
Uskuge või ärge uskuge, kuid kahjuks sellise teenuseosutaja käitumine on tõestisündinud lugu. Aga meiliaadressi võiks teemaalgataja siiski ära vahetada, sest ükski endast lugupidav firma ega ka klient ei võta jutule sellise meiliaadressiga tööotsijaid ja ime et veel lamemaalane@mail.ee või tantrapuntra@mail.ee ei ole kirja pandud.
 
to "kui vana sa oled";) 28. oktoober 2020, kl 17.57
d;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd<3<3<
 
Issanda loomaaed on alati kirju. 03. november 2020, kl 22.46
Aga et ta nii kirju on ja mõnedel robustsetel töömeestel pole aimugi elementaarsest teeninduskultuurist, siis võib sellest jääda lausa ainulaadne kogemus. Alates sellest, kuidas töömees kliendi laminaadilaudu põlve peal puruks murdis kuni selleni, kuidas põlastati kliendi laelampi, arvutit, telefoni, ühtäkki jäeti lausa oma töö pooleli, et tormata teise ruumi, sest kange soov oli oma vilava pilguga ka kliendi rõdu üle vaadata, millind ta välja näeb. Ime, et pesusahtlite sisu ei soovitud näha. :) Aga võibolla ka vaadati, kui klienti kohal polnud...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!