Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
põranda soojustamine korralikult
 
marissake 22. november 2020, kl 18.28
ei ole eksami teema. aga maadlen siin vanas kivimajas põranda soojustamisega. teoreetiliselt alles. sest kuidagi ei saa aru, miks pakutakse kahte erinevat varianti. variant 1 on see, et laagide vahele peno, peno ja laagi vahele vaht, laagide ja peno all on õhuvahe, kus tiirleb külm õhk, ehk see, mis tuulutustorust põranda alla tuleb. laagi ja OSB põranda vahel jälle õhukiht, et seal ringleks siis soojem õhk. kui suured need õhuvahed peaksid jääma? kuna põrand ei ole veel lahti võetud, siis ei oska täpsemat infot anda. variant 2 on see, et laagide vahele ja üle nende panna mingi hingav ehituskangas, ehituskanga peale vabalt panna parajas paksuses vill, kogu kupatuse peale uus OSB põrand. kas keegi pakub ka variandi 3 ja põhjendaks , miks just see on siis kõige parem. Tegu on kivimajaga, väljast krohvitud (soojustamisele ei lähe kunagi) ja sees on punane tellis. Toa pool on ilmselt kipsi taga villaga soojustus. tänan kes vastab või kommenteerib asjatundlikult
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!