Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
Kuhu minna katusetööd tegema?
 
Valerija Zerebtsova 15. juuni 2023, kl 15.13
Ma ise alustasin just hiljuti oma remondimaratoni ja sain aru, et katus on üks olulisemaid aspekte. Pärast mõningast uurimist sattusin ettevõttele Metalmaster. Mulle meeldis, et nad tegelevad katusetoodetega ja kuttide arvustuste järgi tunduvad need üsna head olevat.

Siin on nende koduleht, kui kedagi huvitab: https://metalmaster.ee/ . Sealt leiab infot metallplaatide, lainepapi ja muude komponentide kohta. Võib-olla on see see, mida oma katuse jaoks vajate.

Siiani pole ma nende tooteid praktikas proovinud, kuid arvan, et võiks nende vastu huvi tekitada. Usaldusväärne katus on ju selline asi, mis peab olema tugev ja kestma kaua.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!