Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
otsin sisustajaspetsi
 
reena 29. oktoober 2003, kl 15.15
vajan konkreetset sisustusnõu Pärnus.Aga üldiselt - kuidas soovitaksite lahendada toa väljanägemine, kui 15 m2 tuba saab olema nii magamistuba kui elutuba.Mis toonides tapeeti panna, kuidas natuke huvitavalt kuid mitte karjuvalt jagada pisike tuba kaheks eraldi osaks või vastupidi kuidas ühendada tervikuks.Minu mail reena.soll@mail.ee
 
to reena 01. november 2003, kl 01.49
..... võta kätte ja mõtle ise midagi endale isikupärast välja.Oleks veel,et suur ind.elamu.Igal juhul tunned rõõmu,kui oled ise mõelnud,kaalunud ja lõpuks valmis.Teiste tehtud-mõeldud pole üldse see.Mul näiteks alati hea meel,kui külalised jagavad tunnustust,et oma kodu tehtud ja huvitavalt.Uuri ka ajakirju.Ei usu,et nii andetu oled,et ennast ei usalda.Hakka aga ise pihta ja tee nii,et saaksid aegajalt ümber teha elamist.See aga minu arvamus.Mia6
 
a. 03. november 2003, kl 16.15
katseta erinevates seintes erinevate tapeetidega- st pane ühte või vastasseintele ühte ja mujale teistmoodi. Kui talud tugevaid värve, siis võid ka vastandtoone kasutada. Tõsta põrandat osaliselt 30 cm võrra , kui toa kõrgus võimaldab, sinna säti näiteks magamiskoht ja voodit eraldi pole vajagi. Joonista vabale seinale aken või uks, mis optiliselt annab huvitava efekti. Peaasi, ära tuba asjadega üle koorma. Oh, kuidas teeks, kui oleks, kus teha... Olen kade natuke.
 
aqua 07. november 2003, kl 11.47
Kui on ruumi vaid 15 m2, siis ära hakka mööbliga ega muud moodi liigendama. Võid muretseda küll sirmi, et see magamisasemele ette tõsta ööseks, aga targem on ikkagi üks tervik. Moes on üks sein värvida või tapeetida kontrasttooniliseks, kui selle seina taustal on mõni dekoratiivne sobiv taim, on efekt eriti tore.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!