Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
remondimeest vaja!
 
mees 02. november 2003, kl 20.49
Tallinnas
pisitööd ja viimistlus!(el.kips,pahteldamine,värv ja põrandaliistud)
alustada võib kohe!
 
huviline 07. november 2003, kl 00.48
kas remondimees on juba leitud?
 
autor 09. november 2003, kl 03.55
jah mees teeb tööd ja olen seni rahul!(paar päeva juba teinud)ja lubas nädalaga!eks näeb!
 
Minna 10. november 2003, kl 10.01
Meile oleks ka vaja remondimeest: sama teema lauspahteldus, värv, parkett ja vannituba plaatida. Kuna oleme noor pere ja rahaga nutune, siis otsiks inimest kes vaikselt teeb ja on nõus saama raha paari tuhande haaval: näiteks kui üks tuba tehtud siis raha ja kui teine tuba siis jälle... St. et meil ei ole korraga välja käia 20 tuhandet mida küsitakse. Seega ei saa me nõuda et töö kiiresti kahe nädalaga valmis tehakse. Loomulikult on ka ülioluline kvaliteet. Elame Randveres... Kui on huvi jäta oma kontaktandmed ja võtame ise ühendust.
 
Bella 11. november 2003, kl 16.10
Minnale,

minu mees sobiks teile ehitama - st. et rahulikult teeb, kuna ta ehitab meile kodu (teist korrust majale) ka praegu ja seega raha on vaja ,et elada, aga kuskile tööle iga päev kell 9-17 minna ei saa (siis jääks enda kodu hoopis tegemata). Kvaliteet on ka talle ülioluline - seepärast nokitsebki kaua ja kannatlikult aga tulemus on vähemalt kõigile näidatav.
siin Delfis olen ka paar korda teda soovitanud, kõik töövõtjad on rahul olnud.
tekkis küsimus Randverega - Delfi kaart andis lausa nii palju tulemusi - http://regio.delfi.ee/eestikaart/index.php?sbody=Randvere&X=&Y=&marker=&DELFI=&DELFI_ADR=&DELFI_LB=
ise elame Pirital. kui on huvi, siis jätsin oma e-maili. suhtleme seal.
parimate tervitustega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!