Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
köögi lagi
 
Peetrus 04. november 2003, kl 17.01
Tahaks köögi laega midagi ette võtta - valgeks värvimine ei huvita. Mida sinna panna? Kuulsin midagi fenoplastist ( või mis ta on?), mille möödud on 50*50cm ja liimitakse lakke. Käisin Trolli tudula vastas, aga seal oli nii nigel valik ja midagi silma ei hakanud. Hind 7.- plaat.
Kust veel neid vaadata võiks?
Milliseid alternatiive veel kaaluda?
 
juula 04. november 2003, kl 18.23
Tegin köögis remondi.Panin lakke valgeks peitsitud ja üle lakitud
laud lae.See on tõesti köögi pärl,kuid lauad hakkavad
kütteperioodil kuivama ja tulevad praod. Lootus on
,et suvel kuivab tagasi kokku ehk.Soovitan soojalt.kui on
tahtmist looduslikke materjale kasutada.
 
Lammas 04. november 2003, kl 21.35
Ausalt, ega mulle ka need peno plaadid ei meeldi. Tõesti, ennem paneksin puidu, aga praegu on teoksil hoopis kipsist ripplagi + uputatud lambid. Korrektne värk.
 
piiga 05. november 2003, kl 09.01
Mul on ka puidust lagi, mis on peitsitud lausa roosaks ja lambid on ka sinna nn. uputatud. Muäga omapärane. Esmapilgul ei saagi aru, et tegemist on puitlaega.
 
jumps 05. november 2003, kl 11.12
me kunagi panime ka penoplaadid. kuna elasime vanas puumajas, siis iga kevad tükkis midagi vajuma ning lae korralikul tegemisel ei näinud mõtet (oleks veel olnud oma maja, aga üürisime sealt mingit osa ning iial ei teadnud, kuna välja aetakse).
tartus oli küll piisav valik (igasuguseid (7.-kuni 9.-), isegi puitimitatsiooniga, tüki hind oli viimastel küll üle 10.-).
 
jaa 05. november 2003, kl 14.32
penolae miinuseks on see, et ei saa vist üle värvida
või saab?
kipub äkki kollaseks ajapikku minema?
Omal on wc lakke see paigaldatud, aga alles teist aastat, veel pole muutusi paista
 
jumps 05. november 2003, kl 14.37
olen ka kuulnud, et kollakaks tõmbub(omal köögis mõnesid kohti märkasin), värvimise koha pealt- meeletu kulu olevat. ta ju tõmbab suht palju sisse enne kui midagi peale hakkab.
 
suslik 05. november 2003, kl 14.51
Mina leian, et köögi lagi peaks olema kergelt hooldatav, tea neid penoplastist plaate vist väga ei pese, üle värvida saab küll aga...Elan ahiküttega majas ja panin kööki pestava pinnaga plaadid, pealt kaetud mingi tugeva materjaliga, all on nagu püssiplaat,plaadi ääres mingis sooned, käivad siis teineteisepeale.Olen lagesid pesnud kaks korda aastas ja värk paistab igavene olema, lõbu oli küllalt kallis aga seda väärt.Plaadid laes seitsmendat aastat.
 
nurr 06. november 2003, kl 10.07
Minule ka need penoplastist plaadid ei meeldi, jube ersats värk. Inimeste maitsed ikka jube erinevad, sõbranna kes muidu täiesti normaalne ja maitsekas inimene pani need esiku lakke. Ise veel kiitis, et vot valisin siis kohe kõige ilusamad. Olid sellised reljeefse lillemustriga. Oi kuidas mulle ei meeldi, aga maitsed erinevad. Aga mis kööki puutub, siis ilmselt on tõepoolest ka nende hooldamine praktiliselt võimatu.
 
:) 11. november 2003, kl 18.07
minuarust kah maitsetu
 
eideke 14. november 2003, kl 14.25
mina panin ka penoplastist laelaadid, kuna lagi oli jube ja parandada polnud võimalik, tulid pidevalt uued praod sisse. Ise olen praegu rahul. Üle saab neid ka värvida, kuid ainult vesiemulsioonvärviga(ema on mul maaler, tema ütles).
Plaadid ostsin Espakist.
 
tim taylor 16. november 2003, kl 20.20
oma vanas puumajas lainedasin kööki, st lõhkusin kahe kõrvutiasetseva köögi vahelt seina ära.aga jama nagu ikka väga vanades puumajades:maja eri osad on erinevalt vajunud,nii et ilusad lained on laes,lisaks vist sajandivanune lubikrohv oma ämblikuvõrgu laadsete pisipragudega.ennem põhjalikumat kipsplaaditamist kunagi tulevikus,tuli asi enamvähem esteetiliseks saada. liimisin siis tavalise värvitava tapeedi lakke ja katsin selle täismatt lateksvärviga. kui ikka eriliselt lakke ei vahi,siis igapäevaelu vaatepilt ei sega enam. päris heaks saab muidugi siis, kui teha lae alla karkass ja midagi sinna külge riputada:kas isoplaat või kipsplaat või midagi plastilaadset.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!