Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
müüja soovitab :)
 
niika 04. november 2003, kl 20.49
Mul on suur ja vana maja, remonti teen jupikaupa, siis kui raha tuleb. Mis tähendab, et olen juba mitu aastat erinevate remondi- ja sisustuspoodide kunde. Vahel harva saab müüjate käest head nõu. Aga kohe, kui järjekordne müüja kauba headuse tõestuseks kinnitab, et mul on omal kodus ka just see (ja on minu jaoks juba umbes kuuekümnes müüja, kes just nii kinnitab) hakkan ma poes kõva häälega naerma. Või teie usuksite müüjat?
 
jaa 05. november 2003, kl 14.30
mina remondin sama moodi oma suurt maja. Alustasin köögiga ja siis uskusin küll müüjat, kes soovitas 10m² suuruse köögi seinte värvimiseks võtta 10 liitrit värvi. Värvisin seinad 2x üle ja läks 2,5 l värvi, nüüd on emal ja sugulastel ja sõpradel ja tuttavatel erinevad ruumid kodudes helelillad nagu minu köök ja mul veelgi värvi pool potti järel. Peale seda ma ei usu enam kedagi.
 
mannuke 05. november 2003, kl 22.00
irw, jaa...
 
bibigon 06. november 2003, kl 10.47
to jaa: ega koolis pole ju käinud ja matemaatikat õppinud?? Värvikoguse arvutamine on köögös-pöögös, st seinte pindala arvutamist, poodi minemist ja värvipurgi pealt lugemist, kui palju ruutmeetreid saab ühe liitri värviga värvida.
 
adonay 07. november 2003, kl 14.57
ega jah, oma lolluses teisi süüdistada ei saa. päris tumbana ei tasu ikka poodi minna. ma ise töötan siseremondi vahenditega tegelevas firmas (tapeet, värv, vaip, parkett) ja ei tea küll et meie firma müüjad sitta soovitavad või kaupa üle müüvad, siuke asi tuleb ju bumerangina tagasi ja inimene tuleb hiljem pretensioone esitama. ja ka poode tuleb loomulikult valida. iga inimene teeb kunagi kodus remonti, ka need kes seda kraami müüvad. ja kui mina olen mingit toodet konkreetselt kasutanud, ja rahul olen, siis ma loomulikult soovitan. ja kui kasutanud pole, ega siis ei ütle küll, et oi teate mul kodus ka blablabla. ja see et sa 10L värvi ostsid oma 30m² seinapinna katmiseks, on rohkem müüja, kuid ka sinu viga.
 
sini 11. november 2003, kl 13.17
Meil juhtus hoopis nii, et remondimees ütles seinte värvimiseks vaja mineva värvi koguse. Läksin siis selle teadmisega värvifirmasse ja seal vaadati mind üsna uskumatu pilguga. Tuli välja, et antud kogusega oleksin saanud paar kaarhalli üle värvida. Värvi müüja võttis vaevaks minult värvitavat pinda küsida ja arvutas siis uue koguse. Seega mina kiidan müüjat.
 
inimesed.... 13. november 2003, kl 14.28
...eksivad. Igaüks võib teha arvutusvigu. :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!