Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
garderoobisüsteem seinakappi
 
emmeliine 10. november 2003, kl 22.31
Kust saada odavamalt neid süsteeme.Meil veel see häda,et kapi sügavus on 50,aga enamik korve on 55 cm sügavusele.Elfal on ka kitsamad variandid,aga üks 4 riiuliga torn 90 cm kõrge maksab juba 1400.-Meil on neid aga lausa 4 vaja,lisaks torud ja kõik muu.Kas odavaid analooge ka olemas on?
 
n 11. november 2003, kl 11.24
mingi nimetu firma tooted on näiteks Kaare tee ehitusmaterjalikeskuse müügil.
 
bibigon 12. november 2003, kl 23.36
Mina mõtlesin garderoobi süsteemi ise välja (joonistasin ruudulisele paberile, panin mõõdud juurde ja muud ei midagi keerulist). Teostada lasin ühel tavalisel töömehel. Puitplaadid sain tuttavalt väga odavalt, lakkisin need vaid üle. Kuskilt sain ka toru riiete riputamiseks. Igatahes mahub mu kappi väga palju (suurem osa riideid, kingad jm. Eraldi vahe planeerisin triikimislaua ja tolmuimeja jaoks, et need poleks silma all.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!