Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
vannitoalagi
 
sirts 11. november 2003, kl 11.38
kogu vannitoa remont tuleks ette võtta.seinte ja põranda suhtes on mul arvamus olemas, aga laega ei tea-mida sinna panna, kas ripplagi on soovitav ? kuna praegune lagi on küll sirge aga millegipärast värv seal ei püsi , vaid seenetab kohe alla, eriti maja välisseina poolsetest nurkadest. olen küll kõik ära kuivatanud ja vana sodi maha kraapinud, aga kuu aja pärast hakkab jälle pudisema, kui värvida.
 
Andres 11. november 2003, kl 14.57
Alumiiniumist ripplagi. Kestab kaua, ei idane ega mädane, kerge paigaldada-eemaldada. Lae taha saab peita kaablid, torud jms.
 
Volli 11. november 2003, kl 21.21
Mul on ka alumiiniumpaneelidest ripplagi. On end õigustanud. Olen selle lahendusega väga rahul. Kuna vannituba üsna väike ka, sain omal ajal 1000 krooniga hakkama. Praeguste hindadega pole kahjuks kursis.
 
ms 12. november 2003, kl 10.39
Ei ole suur spets,aga arvan oma tagasihoidliku loogikaga,et värv koorub selliselt laelt ja seinalt,mis on ruumist külmem(st.välissein)ja kus kondenseerub ruumis olev niiskus,seda jätkub aga alati.Selle vastu aitab mitte alumiiniumlagi,vaid seina ja lae soojustamine,näit penoplastiga (mitte isoveri või kivivillaga);seda ei ole keeruline kinnitada.Ruumi poolt tuleks teha hoolikas niiskustõke ja katta niiskuskindla güprokiga ja keraamikaga või värviga.Lae poolt peaks uurima, kas saab soojustada näit. pööningu poolt,kui mitte ,siis vannitoa poolt.Alumiiniumlagi on väga hea, kui raha pole mujale kleepida.Enamasti vannitoa lae all ei ole torusi,need on kuskil allpool ja elektrivalgustus võib paikneda seintel,lihtsam juurdepääs ja juhtmed krohvi sees.Ripplae taga on vajaduse korral,näit uputus ülemiselt korruselt,katuse läbijooks vms.vilets tegutseda.Kui lagi jääbki hallitama,siis selle kinnikatmine alumiinium- või muu ripplaega on lausa ohtlik,kuna hallitus jääb ja rikub tervist(sel teemal on isegi filme olnud),kuid nähtav ei ole.Kindlasti tuleb parandada ruumi ventilatsiooni.Minul on vedanud,vannitoa uks võib olla alati lahti,ventilatsiooni tõmme on tugev ja külmi välisseinu või lagesid ei ole,tavaline vesiemuls. värv on ka 5 a. pärast nagu eile värvitud.Tasub lugeda-kuulata ka spetsialistide arvamusi.
 
vanna 14. november 2003, kl 14.24
Ma arvan ka, et ventilatsiooni tuleks parandada.
Aga alumiiniumist ripplage on kerge edasi-tagasi teisaldada, latid toetuvad seintel olevatele tugedele (ei oska spetsiifilisi mõisteid tuua). Ei mõista, mida ms ripplae all silmas pidas?
Soovitan peenelt augustatud ripplage, siis toimub ventilatsioon ka päris lae alla. Pisikeste halogeenvalgustite jaoks saab suisa kääridega laepaneeli augu sisse lõigata.
Jah, omal ajal sain ka 1000.- hakkama, kusjuures augustatud variant on kallim.
 
võhik n 16. november 2003, kl 20.13
Sama mure!Lasin vannitoas remondi ära teha,kõik oli ok! Aga nüüd,olen kohe õnnetu, värv maas ,aina koorub ja koorub.Värvida justkui enam ei taha,oleks ka huvitatud ripplaest,mille m2 hind oleks taskukohane.(liistudegakinni)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!