Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
dušikabiin või . . .
 
mirja 11. november 2003, kl 16.22
. . . soojustatud põrand ja üldse mitte kabiini, vaid mingi kardin ja vesi voolab lihtsalt põrandaaugust alla, kumb oleks etem ( ise arvan viimast) aga teie ?
 
:) 11. november 2003, kl 16.44
lihtsalt sile (kaldega) põrand on nats ebamugav (kõik kohad vett täis), aga väikese randikesega, kuhu taha siis kardin jääb, on palju praktilisem.
 
Andres 11. november 2003, kl 17.21
Tehnilisest poolest sõltub kõik sellest, millises majas elad - paneelikas ntx pole võimalik põrandat kergitamata äravoolu ehitada, kui just torudega naabrimehe juurde ei lähe;) Parem on ehitada dushikõrgendus, mille peale saab siis kas nurga või kardina. Ja nagu eespool öeldud, hoiab ka varbad kuivad vannitoa muus osas askeldades...
 
jumps 12. november 2003, kl 08.57
meil on kõrgendusega ja kardinaga.
 
c 12. november 2003, kl 10.18
Minul on ühes korteris kardin ja vesi voolab alla ja tehtud kõrgendus põrandale. Ideaalne lahendus mitmest aspektist: väga hea on koristada, lased dushiga wc poti, seinad üle, midaiganes. Pesumasina saab muretult tööle jätta kui kodunt ära lähed. Tähele tuleb aga kindlasti panna, et vesi korrlikult ära jookseks, mitte ei koguneks trapi kõrvale lohku. Kui on ruumi, oleks ehk hea teha veel dushi piirkonda aste, et dushi all käies kogu põrand märjaks ei saaks. Ka põrandaküte poleks, paha, kuivab kähku ära. Teises korteris tegime ilma lisakõrgenduse ja ilma trapita, nüüd kahetsen, pole nii mugav koristada.
 
mirja 12. november 2003, kl 11.29
aitäh vastajatele!
mul on pesumasin praegu ka vannitoas, ja pisike on kogu see ruum, kui ma nüüd vanni välja võtan, siis kuhu suunan pesumasina vee? Praegu pandud vanni serva peale rippu, vahel "püüan" vee kinni ja kasutan kus vaja.
 
massin 12. november 2003, kl 12.26
Masina vee äravool suunatakse sinna dušipõrandakõrgenduse alla. Midagi ei jää nähagi.
 
Andres 12. november 2003, kl 21.30
Pesumasinale ehitavad õiged mehed eraldi vee-ja kanaliühendused...mis loomulikult suubuvad otse kanalisatsiooni!
 
xzx 13. november 2003, kl 16.32
Mirja mida sa selle väljaheidetud pesumasina veega veel teed.
Milleks niimoodi koonerdada ja kokkuhoida. öäk...
 
yx variant 14. november 2003, kl 23.20
Kui otsustad põranda äravoolu kasuks, siis äkki kulub Sulle ära mustrilisest klaasist dushisein. Mul seisab just pakendis tutikas selline, laius on 70cm, hinnaks 800. See ei ole mitte kabiin, vaid sein ja sinna ette sobiks kardin. Eestis pole seda veel müügil trehvanud.
 
vilt 15. november 2003, kl 11.26
Meil duššikabiin ja väga rahul. Vesi ei pritsi mööda põrandat, ei pea hiljem kuivatama poolt vannituba, samuti on kabiinis soe kui dušši all käid. Ja veejuga saab suunata ja juhtida just sellise nurga alt kust aga tahad...
 
Mirja 16. november 2003, kl 12.50
et minust väga halvasti ei arvataks, siis vastan , mida küsis xzx, kui pesen heledaid, n.ö. peaaegu ju puhtaid asju, siis see vesi, mis sealt tuleb on jumalast normaalne kasvõi selliste asjade läbileotuseks, mis näit värvi annab, kasvõi aiatöös nats mullaseks saanud püksid, vms, loputan ära ka ja välja ( eriti suvel) ja ütlen ausalt, ei ole üldse miskit hullu, et öak peaks tegema, ausalt.
kokkuhoid ei olevat koonerdamine ...
 
to:Mirja 20. november 2003, kl 18.45
Olen ise ka nii teinud,et kasutsin seda vett mustade riiete leotamiseks.Meil oli ka kodus sile põrand ja kardin ees aga viga oli vist õhukeses kardinas,et kui pesemas olin,tõmbus kardin jalgade ümber ja ebamugav.Hiljem paigaldasime duššinurga.Pärast pesemist tõmbame duššikabiini seinad üle,et ei jääks veepiisku(säilib kauem puhtana).Tegelikult on iagtsus vanni järgi.Praegu on mõnusaid vanni-duššikabiine müügil aga kahjuks enam ei ole võimalik uut ehitada,siis tuleb kogu vannituba ümber teha.

to:Andres - sind kuulates,lugedes oled üks kõva tegija vist.))Tallinnas ongi sellised kõvad tegijad.Aplaus ehitjatele.
 
papa 24. november 2003, kl 18.11
tõsta põrandat, et vesi ilusti ära voolaks ja kõrgendus ehita pesumasina alla, et vesi kindlasti sinna ei satuks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!