Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
Maja ehitamine?
 
Nupsik 14. november 2003, kl 09.06
Tere.
Plaan maja soetama hakata. Mida arvate/millised kogemused on erinevate (moodulmajade) pakkujatega. Mis arvate- sooviks oleks u 100m2 1 või 1,5 kordset maja (krunt olemas). Olen kuulnud erinevatest pakkujatest head ja halba, ise nad muidugi räägivad kõige paremini. Moodulmajad, ekomajad, loodesüstem, kastell, omatalo, jnejne. Või hoopis palkmaja, kivi?
Oleme suure küsimuse ees! Samas ei ole plaanis suurt lossi ehitama hakata, pigem tavalist mõistliku hinnaga väikest majakest, mida jõuaks ka hiljem üleval pidada :(
 
Urmas 14. november 2003, kl 20.01
Tee kindlaks enda vajadused tulevikus. Ja võimalused .olen ise ostnud poolelioleva . enamuse töödest olen ise teinud . enne ehitatud osadel on tõelisi kvaliteediprobleeme . viimane omanik oli naisterahvas ja ta ei suutnud jälgida et korralikult tehtaks . teiseks kus asub su krunt
maal ---linnas
tallinn--- tartu
ja palju on elanikke plaanis
kas ahiküte
keskküte elekter vist mitte
ka ei soovita soojuspumpa ...........elektrit läheb ikkagi palju
millised viimistlusmaterjalid meeldivad . kuidas plaanid soojustada
.minul on just soojustuse paigaldamise kvaliteet kehv
osa tuli ümber teha
töömeeste poole pealt oli hea ----------vill alla kehvalt plaat peale ja valmis
.ega omanik plaadi alla ju ei vaata
nii et raske aga ei soovita "võtmed kätte "varianti
jõudu siis sulle
 
pille 15. november 2003, kl 15.08
Sa Mupsik oled seda küsimust igale poole postitanud. Käin ka samades foorumites, kuna samad huvid. On sulle meilile ka mingit väärt infi tulnud?
 
mart 15. november 2003, kl 17.30
Meilgi majaehitamise plaan. Tahame kivimaja. Ja palju teeksime ehitamise juures ise. Seinu küll ei lao ja elektrisüsteemi paika ei pane aga sisetööde juures saab ikka päris palju ise ilmselt tehtud. Ja ise ikka sellepärast, et ilmselt tuleb palju odavam. Olen vaadanud mitmeid internetis pakutavaid majade projekte. Seda rohkem selleks, et sealt mingeid häid mõtteid saada, tüüpprojekti osta küll ei taha. Ja kui vaatad, et oi kui soodsad moodulmajad (nt omatalol), siis on see hind seal paraku väga petlik. Sellelsamal omatalol näitekeks ei ole hinna sisse arvestatud vundamendi hinda, mis on päris suur summa juurde.
Ja üldse on tegelikult nii palju asju, mida maja ehitamise juures peaks teadma aga kust sa tead, kui enne pole täitsa algusest peale ise maja ehitanud. Ma ka siin foorumites liigun ja kogun häid mõtteid.
 
pille 15. november 2003, kl 17.50
Vahest mõni siin nähvab, et küsi jah kusagilt naistekast ehitusalast nõu. Aga samas ise olen nendes foorumites kolamisest küll vähemalt nii palju kasu saanud, et tean mõnele asjale tähelepanu pöörata, millest varem aimugi polnud. Kogun ka mõtteid.
Võiks ju küll kohe esimese hooga mõne ehitaja uksest sisse hüpata, aga pooled vajalikud asjad jääksid minu poolt küll küsimata.
Vihjeks, et praegu on perekooli isade vestlusringis ka kõva ehituse teema käsil.
 
Kessu 16. november 2003, kl 19.33
Hakkasime pool aastat tagasi maja ehitama, enne seda olime dilemma ees - mida võtta? Essimene valik oli palkmaja, Tallinnasse palki ei lubata. Hinna poolest oleks olnud sobivaim ka moodulmaja, selliste majade kohta saime jube palju negatiivseid arvamusi.
Otsustasime, et tõmbame püksirihma kõvasti kokku ja ehitame kivimaja. Praegu hakkab maja valmis saama ja oleme nii rahul, et selle variandi kasuks otsustasime.
 
Nupsik 17. november 2003, kl 08.47
Mis puutub vastusetesse, mis igast foorumistest tuleb..
Siis on pärsi huvitav...aga tehaks seda teemat muudkui jätkata....ja hea oleks kui saaks nt asjaosalistest j huvilistest ja teadjatest selleis meililisti teha..kus saaks edasine arutelu edasi käija...EI te kuda see küll võimalikuks saax...:D
 
Nupsik 17. november 2003, kl 10.09
Kessule,
Kui suur Teie maja on ja kui kalliks lõpuks kõik läks?
 
Kessu 18. november 2003, kl 11.50
200 ruutu (umbes) ja ca 2,5 milli (selle hinna sees ka krunt ca 700000.-). Mööndusi me millegi arvelt ei teinud, hind on juba sisetöödega (väga kvaliteetsed materjalid)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!