Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
Kuivkäimla wc-ks
 
tädi maja 16. november 2003, kl 15.07
Kuidas teha kuivkäimlast wc? Kas sinna peaks mingi kütte ka panema kui see asub külmas esikus?
 
tim taylor 16. november 2003, kl 19.32
põhimõtteliselt tuleks kogu blokk ümber ehitada. muidu külmub kogu süsteem ära ja siis tuleb lumehange taga asjal käia.alustama peaks juba kogumiskasti ja äravoolu toru soojustamisega kuni kambrikese soojani välja.lihtsalt niisama ühe päevaga asja ära ei tee,eriti kui on vanem maja,mis võib põranda või seina lahtitegemisel suuri ja imekspandavaid üllatusi esile tuua(näiteks mädanenud karkass või kadunud soojustus seinavahelt). iga kemps on isemoodi ja seda peab töö vastuvõtnud asjamees ise jagama,mida vaja ja kui palju ümber teha.
 
Lammas 17. november 2003, kl 08.15
Külmas esikus kipub see jah ära külmuma. Ehitasime ka wc suht külma esikusse. Eelmisel aasta oli see ainuke asi, mille ära külmumisega vaeva nägime... Seega soojustus peab olema hea.
 
Kuido 17. november 2003, kl 08.36
Kas sul kanalisatsioon on? Kas vesi on toodud? Kui oled ühendanud kanalisatsiooni ja vee, siis väike ehitustöö on juba pisiasi.
 
pirx 17. november 2003, kl 12.13
aga kuidas sulle meeldiks ise külmas kempsus istuda ja näiteks ristsõnu lahendada?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!