Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
oma maja tunne
 
merka 17. november 2003, kl 10.31
ostan aianduskooperatiivi krundi, kus krundil elekter olemas, samuti kaev.Siis muretsen endale puidust \"müügikio ski\" või ehitussoojaku, soojustan selle lisaks jne... Soovin tunda oma maja tunnet, et oleks koht kus suvel mõnuleda, natuke mullas tuhnida jne. Päris elamiseks olemas veel korter.On see mõte väga hullumeelne?Mida rahvas arvab, kui kalliks see kujuneb - mõtlen aiamaja ümberehitamine majaks.Noh, vundament ja soojustamine jne. Tahaks nats asjalikumat asja kui suvilakökats keset krunti.Max kasutusaeg 30 aastaks
 
kats 17. november 2003, kl 13.16
Ei saand aru, kas kioskist tahad maja teha?
 
merka 17. november 2003, kl 14.49
ei mitte maja vaid "maja"
 
kats 17. november 2003, kl 16.16
Aga osta puidust aiamaja, need ei ole eriti kallid, ~20 tuhat. Soojustada pole ka suveks mõtet.
 
kats 17. november 2003, kl 18.36
Sorry, lugesin uuesti ja sa ju ei taha aiamaja. Kas tahad kohe nii, et talvel ka sees olla kannatab? Mõtle enne, mida sa seal suvilakoperatiivis ikka talvel teed.
Kui selle krundi norm. hinnaga saad, siis ikka tasub ära. Kevadel-suvel ju nii mõnus kui korteriinimesel ka kusagile minna on.
 
ohoo 18. november 2003, kl 23.30
vot meil just selline asi pakkuda (ehitussoojak) - valmib nüüd selle kuu sees. vaja veel mõned nipet-näpet asjad ära teha :). Sees on laevalgustus, seinakontaktid, radiaator, 2 akent, uks ja seestpoolt on soojak üle tehtud voodrilauaga (loomulikult ka soojustatud eelnevalt). Väljaspoolt plekiga (ilus roheline), kui on huvi, siis saab meiega otse kontakti võtta maili teel: ohoo77@hotmail.com
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!