Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
vanale kapile uus nägu
 
kaia 17. november 2003, kl 11.32
Tahaks värskendada nõuka-aegset peeglikappi: selline heledamapoolsest puidust, kergelt lakitud, ilmselt, soonilise mustriga, nagu nad vanasti olid, sahtlitega. Tahaks üle värvida millegi värskega. Kuidas soovitate toimida: kas tuleks lihvida ja millega värvida? Mööblivärviga? Jagage palun oma kogemusi!
 
Minna 17. november 2003, kl 14.11
Mina restaureerisin ise kaks antiikset väikest kappi. Uurisin kõigepealt hästi palju netist, igasugu värvide ja muu asja kohta. Siis sain tuttavalt ehitusmehelt laenutada kuuma puhurit -see on selline fööni moodi ja hästi kuuma õhku tuleb mis sulatab vana värvi lahti. Siis kraapisin selle ära. PS! Puidu puhul pead ettevaatlik olema et see põlema ei läheks, sest see õhk n tõesti tuline!! Kui vana värv eemaldatud, võtsin taldlihvija ja erineva korbedusega liivapaberit kasutades tegin kapid ilusti siledaks. Väja tuli mega ilus puit kapp, kuna aga mul oli valget vaja, siis peitsisin kapid lõpuks valge peitsiga üle. Väga ilusad tulid. Aega võttis aga ära tasus! Julget pealehakkamist!
 
tabula rasa 17. november 2003, kl 14.17
Kui tegemist on sellise veneaegse lakitud sektsioonkapiga pole seal kuuma fööniga midagi teha kuna tegemist saepuruplaadiga. Värvi lihtsalt sobiva hästi katva värviga üle ja vaheta käepidemed moodsamate vastu välja. Päris hea tulemuse saab.
 
kaia 17. november 2003, kl 18.14
Tabula rasa: aitäh, umbes nii ma arvsingi. On jah seesinane saepuruplaat. Kas lihvidagi pole tõesti mõtet?
 
asda 17. november 2003, kl 20.49
elevandiluukarva vivatix ja messingist nupud - ilus...
hea oleks sama värvi ja vidinatega ka üks tool või veel midagi teha
 
gerda 18. november 2003, kl 09.35
kaupluses "Tapeet ja värv" on vee baasil mööblivärv.Lasta toonida .Kuivab tolmukuivaks kahe tunniga.Enne tuleb liivapaberiga pind karestada.Uued nupud saab osta kpl "Tar Siman":uskumatult hea tulemus:Värv maksab 84.-.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!