Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
uues korterelamus
 
gribu 19. november 2003, kl 17.29
Kas on teist keegi asunud elama uude korterelamusse? Küsimus - Kuidas teil seinad on, kas kostab palju (naabrite tegemised, toimetamised)läbi?
 
kristin 19. november 2003, kl 17.37
Kohe lähen. Pasitab olevat kvaliteetne ehitus, mitte mingid küprokseinad, ja naabrid pole otse seina taga ega pea kohal ka. Nii et loodetavasti läheb õnneks.
 
sips 20. november 2003, kl 09.37
Elanud 3 kuud. Naabrid tekkisid vist kuskil nädalat kolm-neli tagasi alles. Meil köögid kõrvuti, ilmselt selle pärast ka eriti midagi kosta pole, mööbel summutab. Küll aga koridorist on kuulda kontsaklõbinat, akende all olevate ventilatsiooni seadeldiste mühinat ja ka trolle... aga ega ei häiri küll, veel...
 
maara 20. november 2003, kl 16.50
elan pool aastat juba, üldiselt läbi ei kosta, korteri uks veidi kostab, st kontsaklõbin koridoris, meil aga suht vähe elanikke, kui ükskord aga naaber oma sünnipäevaks 20 inimest ühetoalisse korterisse kutsus ja nad seal laulma ka veel kukkusid, siis oli küll jube.
No ühesõnaga olen elanud ka mustaka ja õismäe vanades majades, seal on ikka hull läbikostvus, oleneb muidugi kes su naabrid on ka
 
parimat 21. november 2003, kl 09.18
http://hot.ee/moldre3/
http://hot.ee/moldre5/

edu!! ;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!