Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
lawrence plastaken
 
kats 21. november 2003, kl 08.56
Kas on kellegil nendega kogemusi?Tähtaegadest ei pea nad absoluutselt kinni ja nende sekretär on täiesti mõttetu tädi.
 
:) 21. november 2003, kl 12.37
plaanisin ka sealt aknad tellida, aga õnneks otsustasin hoopis Plasto kasuks ja õieti tegin, päevapealt peeti tähtajast kinni ning töö väga korralik. väga rahul olen.
 
Keegi 24. november 2003, kl 12.31
Mis asja te jourate. Mina olen Lawrensest saanud küll asist kohtlemist. Mis need muud plastaknad siis nii kangesti paremad on? Teise nimega ainult.
See on Eesti mood, et tähtaegadest kinni ei peeta, ikka juhtub ja vahel juhtub selel kiuste kui ka väga hästi püüad teha. Mõni masin läheb katki jne.

Miks sa Kats seda sekretäri laimad? Mis ta siis sulle paha tegi? Sekretärid on firmades tavaliselt just need kes ilma asjata sõimata saavad ja kes kõiksugu jama lahendavad. Kuigi jama tekitajad on hoopis teised isikud.
Tänamatu amet.
 
kats 26. november 2003, kl 00.43
to keegi: no kuule ,kas see on normaalne et ma hommikul tuletan neile meelde ,et teie tähtaeg hakkab umber saama homme ja aknast pole haisugi-lubavad kohe tagasi helistada,Ja siis nad helistavad kl 22.45 et me homme mingi aeg tuleme????????????Sorry ka mina käin tööl.OK.Aken sai ette.Siis hakkas jama aknalaua ja veeplekiga-kõllavad mulle keset tööpäeva mobiilile ,et me oleme 10-15 min pärast kohal.Mis ma peaks siis töölt minema puhkima või?said needki nädalase hilinemisega pandud.Ootan siis pikisilmi viimistlejaid ja helistades sekretärile sain vastuseks: kuulge meie ei tea neist midagi,võtke nende number ja leppige ise kokku!!!!Sorry,aga raha kandsin ma OU Lawrence arvele kogu teenuse eest,ka palede viimistluse eest.
Täna jääle helistati ,et me umbes tunni pärast tuleme-aga mina lollike ju jälle tööl keset päeva.Ei ole mul range töögraafik aga no 1 päeva tahaks ikka ette teada oma plaane.Eks ma siis oota neid pahteldajaid edasi,tähtajast on möödas juba 3 nädalat.Tekib tõsine mõte nad lihtsalt pikalt saata.
To keegi: äkki töötad ise seal?
ps.töömehed on seal muidex uliviisakad-esimesed töömehed minu praktikas kes korterisse sisenedes oma õuepapud jalast võtavad.Aga mulje firmast on @!#$,tänu just nipsakale sekretärile.peaks vist juhtkonnal soovitama talle kinga anda.
 
Keegi 02. detsember 2003, kl 13.56
Töömehed ongi viimistluse poolel neil viisakad. Ja teevad ka korraliku tööd, vähemalt endal on töö kvaliteedi osas positiivne kogemus. Kahjuks teevad need kutid ( rääkisin nendega) looma moodi tööd ka. hommikust hilisõhtuni.Tegijaid oleks vaja palju rohkem tegelikult.

Muide ma sulle kõike ei saa ju rääkida aga ütleme, et tean kedagi kes teab kedagi ja seal sellist nagu sekretär üldse ei olegi. On üks naisterahvas ja see on igakoha luud. Saab sõimata hommikust õhtuni igalt poolt ja kõikvõimalike asjade pärast.
Kui ülemus ringi laseb siis ainsana kohal on ikka ja jälle see sama naisterahvas ainult.

Temast ei olene hilinemised ega mitte hilinemised, tean, et teeb mida kästakse. ja mida kästakse öelda.
Kui tahad sõimata siis sõima otse seda ülemust ja südamest, tuleb ehk kasuks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!