Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
Tõrvapapist katus
 
mureke 24. november 2003, kl 09.17
Selline mure: Kui tõrvapapist (või ruberoidist?) katus hakkab äkki keset talve läbi laskma mõnedest kohtadest (sulaga, tugeva vihmaga),mida siis teha? Tean, et kui katus kuiv(suvel),saab üle tõrvata (uus kiht tõrvapappi), aga kas talvel saab ka seda teha märja katusega? Või milline oleks hädaabi? Mingi imeliim? Ema eile helistas,et tal selline mure...
 
Tiiger 24. november 2003, kl 10.44
mine ehitustarvete poodi-seal on olemas üks vahend nime ei mäleta,küllap müüjad teavad.Määrid peale probleemsele kohale ja ongi valmis,muidugi on see vaid esmaabi kuid võimaldab kevadeni vastu pidada.selleks ajaks saad siis planeerida korralikumat katusekohendamist ja jõuad rahalised vahendid ka üle vaadata.
 
pillekas 24. november 2003, kl 12.27
On jah müügil siuke must mögin,nagu pigi vist,aga eraldi seda soendama ega sulatama ei pea,müüakse plastmassämbriga ehitustarvete poes,suure pintsliga peab lihtsalt peale pätsima.
 
Tiiger 24. november 2003, kl 12.48
jah,seesama!
 
mureke 24. november 2003, kl 13.16
Aga kas ennepeab katusel need kohad kuidagi ära kuivatama või võib ka niiskele katusele panna?
Suur aitäh Teile!
Ega Te umbkaudset hinda sellel plöginal ei mäleta?
 
Tiiger 24. november 2003, kl 15.57
oh,ma isiklikult kasutasin seda paar aastat tagasi.ei mäleta kas võis ka niiskele pinnale panna aga seda ma mäletan küll et oli kuiv ilm kui katusele ronisin.Kasutamisjuhendil on kindlasti kirjas mis ja kus ja kuidas.Hinda ei mäleta ja kindlasti on aastate jooksul hinnad ka muutunud aga ma mäletan et ostsin silmagi pilgutamata.Ilmselt siis ei tundunud kallis.
Äh,naisterahva asi midagi ei mäleta aga mäletab et tegi:)
"...eit mäletab,aga eit suri ära...."
 
njah 25. november 2003, kl 10.41
mina kasutasin ka seda esmaabiplöga, aga eriti abi ei saanud, kuna ei leidnud vist õiget kohta üles kust vesi sisse tuli. Selle järgi kus all tilgub ei saa midagi aru, vesi rändab pööningut mööda ringi ja võib katusest läbi tulla hoopis eemalt. Elasime ka talve pooltilkuvaga üle ja panime suvel uue katuse.
 
pillekas 26. november 2003, kl 10.58
Ja kui juba oled selle tünnitäie ostnud siis ära koonerda,mätsi kõik kohe katusele,sest mina jätsin pool tünni järgi ja kui aasta pärast jälle kasutada tahtsin siis oli kõik ära kivistunud,ju siis olin vist kaane halvasti peale pannud(või saab ta ikkagi kuskilt kaanevahelt õhku),nii et pool pidin ikkagi ära viskama.
 
mureke 26. november 2003, kl 12.26
Pole veel ostnud, käisin vaatams-uurimas küll. Pole ju mingi tünn, kõigest 1 l purgike,108 krooni..Ilmselt teine asi..Oli mingi Vesi Stop.
Enne järgmist suurt lund peaks siiski midagi panema sinna katusele esmaabina. Otsin teistest kohtadest veel..Käin siis Tartus kõik suuremad ehitusmaterjaliode poed läbi.

Aitäh Teile veelkord!
 
kutsu 26. november 2003, kl 14.46
Sel sügisel oli sama mure. Ostsin seda plöginad 10l ämber alla seda ei müüda (koostis: tõrv, vaik ja veel midagi)maksab 200 krooni ringis.
 
mureke 26. november 2003, kl 15.14
to kutsu:

See siiski teine mögin kui mina nägin poes..
Kas enne peab katus kuiv olema või võib ka märjale katusele panna?
 
oskaja 05. detsember 2003, kl 23.24
aitab TITAN
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!