Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
appi! vundament
 
putukas 26. november 2003, kl 00.37
Palun seletage, kuidas käib vanale majale uue vundamendi valamine? Maja tõstetakse miskitmoodi üles, spets tungiga? kui kalliks see värk võiks ühe vana, suurema talumaja puhul minna?
 
juuru 27. november 2003, kl 20.20
Olen sellist asja üks kord näinud: maja üks külg tõstetakse üles, lammutatakse vana vundament alt ära, kaevatakse auk uue vundamendi jaoks, valatakse uus vundament.Kui see on kivistunud, siis lastakse maja selle peale toetuma ja võetakse teine külg ette.
Hinda ei oska kahjuks öelda.
 
jorss 27. november 2003, kl 22.09
Laenad külapealt segumasina(võimalik, et saad tasuta), hangid liiva ja kruusa(kui karjäär ligidal ja oma transport, saad peaaegu tasuta), põllu serval olevast kivivarest tood maakive(tasuta), ostad tsemendi ja muud materjalid, siis kutsud naabrid või sugulased appi ja tuld. Vähemalt üks inimene peab asja jagama, teised võivad abitöölised olla. Tungraud kõlbab tavaline veoauto oma(hüdrauliline). See vast rahakotile kõige sõbralikum variant. Võtad kataloogi ja telefoni ja otsid mõne brigaadi või firma, kes Sul kõik otsast lõpuni valmis teeb, see variant lihtsam, aga ka kallim. Jõudu tööle!
 
kris 28. november 2003, kl 15.02
No soovitan ikka erialasele kirjandusele tugineda, mitte Delfi Naistekale!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!