Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
punasest sai valge
 
pliit 26. november 2003, kl 10.59
Punastest tellistest uus pliit muutus peale kütmist valgeks.Kuidas saaks selle lubjakihi sealt maha? Kas kellelgi on kogemusi?
 
kadri 26. november 2003, kl 23.47
Kunsti erilist polegi. Kui pliit on peale kütmist kuum, võta niiske lapp ja lihtsalt küüri see valge kiht maha. Tugevalt peab nühkima, füüsiliselt lausa väsitav tegevus. Mina küürisin terve suure ahju selliselt puhtaks kivi-kivi haaval. Nüüd on ilus punane. Selliselt puhastamist soovitas mulle kaminameister, muud tarka ei oska öelda.
 
nurr 27. november 2003, kl 11.05
Mul punasest kivist ahi. Potsepp ilmselt pole väga hoolikas olnud- tegelikult ei tohiks sellist asja juhtuda aga see selleks. Oma kogemusest võin öelda, et peale seda pesemesist võib kivid üle käija vedi rasvase (kasvõi toiduõlise) lapiga.
 
jorss 27. november 2003, kl 22.13
Kui kivid puhtaks oled saanud, ostad saunalakki ja lakid kogu kupatuse üle.
 
* 28. november 2003, kl 16.55
meil pintseldati neid kive vist mingi happelise lahusega ja pärast tehti supiga (saunalava lakk) üle.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!