Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
Magamistoa remont - esialgu ka beebi sinna kaasa.KIIRE!
 
Remontija 29. november 2003, kl 22.22
Tere! Olge head ja andke palun häid ideid kuidas teha remont magamistoas, kus esialgu ka beebi koos meiega on,et see oleks nii praktiline kui ka hubane.
Tuba ei ole eriti väike, ristkulikukujuline. Uhes luhemas seinas on heledast puidust seina sisse ehitatud kapp ning teises luhemas otsas on aken. Jääb ule vaid uks vaba pikk sein ning teises pikas seinas on uks - onneks kull mitte keset seina.
Olen moelnud selliseid ornalt roosakas toonis tapeeti ning mingi laiemat sorti porte jooksma.Kardinad ja vaiba ostaks sellised pastelsed lillaksas - roosad. Kindlasti ei saa ma katta kogu porandat vaibaga,kuna titaga olles ei taha sellist suurt tolmukogujat maha. Voi millised plaanid teeksite Teie??? Samas voite soovitada ka lae ja poranda värvi.Pakkuge palun omapoolseid lahendusi!
Jään ootama.
 
daana 30. november 2003, kl 11.55
värvid on maitseasi. põhiline on, et vaip oleks naturaalsest materjalist, samuti tapeet. see ongi kõige olulisem.
 
Remontija 30. november 2003, kl 13.21
PS! Voite soovitada ka igasuguseid mooblilahendusi kuidas kellelgi on, sest tital ka ju vaba ruum oluline...Thanks!
 
oih 02. detsember 2003, kl 15.37
no meil tavalina magamistuba - ilma tite tapeedi vm selliseta. Lihtsalt ühes seinas lapse voodi ja kummut lapse riietega(algul mähkisin last seal kummutipeal). Võid ju lapse voodi külge mänguasju panna ja seinale värvilised, lapselikud äravõtavad pildid.Mina küll mingit erinevat tapeeti ühte tuppa ei poolda. Kuna endal on 2 toaline, siis enamuse ärkveloleku ajast oli laps ikka suures toas, kus ma panin maha lapsele vatiteki (kirju ja lapsepärase tekikotiga) ja seal peal lapse asjad . Laps oli silma all ja rahul omas nn nurgas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!