Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
hallitus
 
MURE 01. detsember 2003, kl 13.01
Tere!
Mul on suur mure-hiljuti ostsin korteri ja remondi käigus tuli välja , et üleval seinal on hallitus, nii 3cmx4cm(tegemist on viimase korruse korteriga, kuid katus vahetati eelmine aasta ära).
Kas oskab keegi soovitada, kuidas sellest lahti saada.Oleksin VÄGA tänulik!
 
muhvel 01. detsember 2003, kl 13.27
aga mis sein, sellest sõltub ju?
Ja kas haaratud tapeet või kogu allolev värk ka.
 
MURE 01. detsember 2003, kl 13.45
See on köögi sein,üleval paremas nurgas.Tapeet ei ole haaratud.
 
:D 01. detsember 2003, kl 14.36
:D :D :D köögisein! üleval paremas nurgas! ei ole võimalik!
 
hallitaja 01. detsember 2003, kl 15.00
kunagi seletas üks sellise asja kohta, et külma ja sooja kokkupuute punkt on toale ehk siseõhule liiga lähedal. Kui praegu remont pooleli, siis kogenud ehitusmees annab hallitusest lahtisaamise kohta asjalikku nõu ka. Kui lihtsalt värvi või tapeedikord peale tõmmata, siis imbub hallitus sellest varsti läbi.
 
MURE 01. detsember 2003, kl 17.24
Asi ongi selles, et ehitusmees ei ole väga kogenud ja seega ei oska mingit nõu anda.Seda kohta tõesti värviti juba 4 korda üle ja ikkagi ta tuleb esile.
Mul ongi vaja migit nõu, kuidas sellest lahti saada.
 
muhvel 02. detsember 2003, kl 09.42
ei no tõepoolest!
ei ole oluline, kas köögi või toa või mille sein!
Mis materjalist? Betoonpaneel, puit? Tellis?
Loll ehitusmees siis sul, isegi mina naisterahvana tean enamvähem, mis teha!
Kraabi see sein puhtaks, st hallitus ära. Kui on kivi, ei ole see nii keeruline, lihtsalt tapeet, pahtel, krohv maha, betoon ja kivi ilmselt ei hallita, siis pesed hallituseeemaldajaga (poes maksab pool liitrit 90 krooni), siis pärast niiskustõke otsa ja kihid järjest peale tagasi. Kui on puit, tuleb hallitanud osa eemaldada ja asendada terve puiduga (oled kindel, et see on hallitus, mitte majavamm?).
No ja ise uuri nüüd edasi netist, ajakirjadest, ehituspoest jne.
 
maaler 02. detsember 2003, kl 10.37
Tasuks lugeda mitte väga vana artiklit "vannitoalagi", ventilatsiooni parandamine ja seina soojustamine parandavad olukorda.
 
MURE 02. detsember 2003, kl 12.10
Jah,tõsi küll, töömehe valikuga isegi ei ole rahul.
Aitäh sulle , proovin järgi.
 
yx 02. detsember 2003, kl 22.53
me võtsime kõige hullema kihi pealt tolmuimejaga ära.
kuna ka viimane korrus ja hallitust igas ruumis, siis meie nö pidevvahendid on: domestos ja kaaliumpermaganaadi lahus (tuttavate keemikute-bioloogide soovitus), aga hästi pidi mõjuma ka pesuvalgendi nõrk lahus. loomulikult ka hallitusvastased vahendid aga need on väga kallid
 
ehitaja 03. detsember 2003, kl 01.26
kuna hallitus tuli neljast värvikihist läbi, siis järelikult värvisite tavalise lateksiga. Minge ostke näiteks Bindo BASE, tõmmake paar kihti 10 min vahedega peale, midagi enam läbi ei tule. Kõlbab ka tavaline õlivärv, vaja ainult pikemalt kuivada. Lõppviimistlus tehke sama värviga, millega ülejäänud lagi.
Kuna teil vahetati eelmisel aastal katust, siis kindlasti said töö käigus vett sellised konstruktsiooni osad, mis seda ei oleks tohtinud saada. Peaks seljuhul olema mööduv nähe.Kui see koht on samas ka märg, siis on migagi katuse soojustusega sealkohas mööda pandud. Näiteks õhk käib läbi.
 
MURE 03. detsember 2003, kl 12.20
Äitäh teile, kullakesed,proovin järgi ja siis vaatan, mis saab(loodan, muidugi, et aitab):)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!