Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
jänks laseb voodisse
 
x 05. detsember 2003, kl 15.43
mul selline küsimus, kas kellegilt küüliku pidajatest veel säärane mure, et jänks pissib voodisse.
Muidu on väga viisakas teine, käib potil toa nurgas ajalehel, oma puuri peab puhtana, laseb oma puuri ainult häda pärast kui ei kannata oodata, millal pererahvas koju tuleb ja ta valla päästab. Aga niikui voodipesu/voodi ette jääb laseb loigu.... Üldjuhul voodisse tal ligipääasu pole, aga niipea kui ligi saab, kohe märgistab ära.
 
? 05. detsember 2003, kl 16.06
ja millist remondialast nõu tahad? lompi kuivatada?
 
sonic 05. detsember 2003, kl 16.42
:) Mis sest, et vale teema all, aga vastan ikkagi. Minu jänksil oli ka selline komme. Mingi kolmveerand aastat. Ma isegi ei tea tänu millele see ära kadus, aga ise küll selleks midagi teha ei andud. Jänesed valivad endale mitu kohta asjal käimiseks ja nii enda kui teiste kogemuste põhjal öeldes, meeldib paljudele pehme voodi. Ma arvan, et ära sa tema peale karju küll, see teeb ta veel närvilisemaks. Lihtsalt jälgi et ta voodisse ei pääse. Mina tõstsin ajutiselt voodi teise kohta, panin kilekoti voodile ning leiutasin muid nõkse. Parim oligi see, et ta tükk aega ei saanud voodisse lasta ning siis vist läks meelest ära. :)
 
x 08. detsember 2003, kl 09.57
Oih, mul tõesti vale teema all... SORRY
Tänud Sonicule vastuse eest!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!