Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
õli ja elektrikütte võrdlus
 
mart 10. detsember 2003, kl 10.54
Leidsin kunagi internetist koha, kus oli võrdlus õli ja elektrikütte kohta. Et kumb on efektiivsem nii rahaliselt kui ka soojuse mõttes. Aga enam ei leia, oskab keegi ehk aidata?
 
spets 10. detsember 2003, kl 12.24
www.ehitusabi.ee-s kemplevad tihtipeale selle üle, aga kokkuleppele ei jõua.
 
ise 10. detsember 2003, kl 14.43
Elekter on kallim.
 
Lilleke 11. detsember 2003, kl 15.08
Njah..võin üsna proffesionaalselt väita, et õliküte on kindlasti ökonoomsem: 100m2 korteri kohta ei tohiks ületada 7500.- aastas (siia on arvestatud ka väga külma talvega kütteperiood), õliküte on ka perspektiivis odavam...elekter ju muudkui kallineb. Elektriga on mõtet kütta vaid väikesi pindu, nt köögid ja vannitoad (põrandaküte)
 
Roosa 11. detsember 2003, kl 18.36
Mina oskan konkreetselt öelda, et näiteks 210m2 maja kütmine tuleb õliga oluliselt odavam kui elektriga. Endal oli kombineeritav küttekatel ning sai järele proovitud.

Iseküsimus on muidugi see, millise aja jooksul õlikütte süsteem iseenesest end ära tasub - elektriradikate paigaldamise esialgne investeering on oluliselt väiksem kui õlikütte puhul.
Vaata tasuvusaega ning siis mõtle kumb on sulle mõttekam soetada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!