Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
Kaminaruum kividest ja tsemendist...
 
? 10. detsember 2003, kl 18.03
Plaan teha kaminaruumis remont. Jubedalt meeldib kui sein on yleni umbes kanamunasuurustest kividest, mis nö litsutud tsemendi sisse. Hiljem on see yle lakitud ja nii ilus tulemus selleses ruumis.
Äkki keegi asjatundje annaks pisut ehitusalalt nou, kuidas ja millest alustama peaks. Kas seinad vajavad eri karkassi ning kas kive on vaje ennem töödelda,et need tsemendist välja ei kukuks jne. Oleme molemad mehega algajad, kuid tahame siiski täitsa ise selle asjaga hakkama saada. Palun aidake !Ning äkki on yldse selliste tööde jaoks mingid spets vahendid
 
iir urus 10. detsember 2003, kl 18.30
Tegime ka ise - kasutasime selleks mitte tsementsegu, vaid plaatimissegu, kusjuures enne panime mere äärset korjatud lapikutele kividele mustri maas kokku ja pärast selle järgi seina peale, alustades alumisest reast, st. raskematest ja suurematest kividest.
Edu!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!