Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
EEK Trade köögid
 
Kristina 11. detsember 2003, kl 12.16
Kas kellelgi on olnud kokkupuuteid EEK Trade köögimööbliga? Hind on seal küll väga soodne aga kas ka kvaliteet?
 
lille 11. detsember 2003, kl 12.53
me tellisime kevadel neilt köögi, kättesaamisega oli raskusi, tähtaeg läks üle päris palju ja alguses olid mõned uksed vale mõõduga aga lõpuks saime hinna ka alla kaubelda ja mööbliga oleme väga rahul
 
greip 11. detsember 2003, kl 14.03
Läksin sinna oma pisut teistsuguse sooviga kui tavapärane neli kappi standardmõõdus ja olid kohe hädas. Lubasid, et minuga võtab ühendust nende disainer ja hoolimata minupoolsest meeldetuletusest, pole mitu kuud seda ühendusevõttu toimunud. Mina jätsin nad sinnapaika.
 
elsa 11. detsember 2003, kl 16.04
Üldiselt peaks see mööbel olema hea kvaliteediga ja keskmise hinnaga. Minu töökohas on tellitud sealt puhketoa mööbel ja see on küll väga ilus ning mingit kriitikat küll teha ei saa. Igati kaasaegne ning väga praktiline.
 
kati 11. detsember 2003, kl 21.33
meie tellisime sealt töötasapinna. Paraku remont venis ja kui tükk aega hiljem seda paigaldama hakkasime selgus, et nad olid selle valesti lõiganud, ehkki ette oli õigesti joonistatud. Samas oli sealt tellimine hinna poolest soodsaim, kuna küsisime hinnapakkumist ka teistelt.
 
miska 12. detsember 2003, kl 17.30
tellisime sealt kapiuksed ja tööpinnad... tähtaeg läks üle natuke üle kuu... kohaletoomisega oli ka igavene jama... kõigepealt tõid nad 2 ust vähem, jälle ootamist, jne..... Roccal al Mare teeninus oli ka väga nõme...

kui oled hea närvikavaga, soovitan, sest hinnad seal tõesti soodsamad kui mojal... kui ei siis....
 
Kägu 14. detsember 2003, kl 00.14
vahet pole,veel jamam on Idema köögid,aga hind 2x kallim!
 
c 17. detsember 2003, kl 14.46
EEK Trade´ist kannatab tellida küll, aga pead tõesti ise olema valmis et nedega aeg venib ja mõni detail tuleb ümber teha.
Ehk pane esialgsele tähtajale mingi koefitsent otsa. Ja ole oma nõudmistes järjekindel, siis teevad ära ka.
Aga lõpptulemusega olen rahul.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!