Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
gaasikatel
 
kuulan maad. kiire!!! 12. detsember 2003, kl 11.09
tervist.
oleks vaja soetada korteri kütmiseks ja sooja vee saamiseks gaasikatel. iseenesest korter pole küll eriti suur, nii 70 m2, aga nii vähese ruumi jaoks katlaid vist eraldi ei ole. tahaks, et oleks töökindel ja et saaks ka veidi programmeerida, päeval mil kedagi kodus pole või öösel võiks natuke jahedam olla, kui sel ajal kui kodus ollakse. millised oleks teie soovitused, millise firma katelt eelistada?

p.s. panin sama teate igaks juhuks ka koduabisse, mõlemile pole vaja vastata, jälgin ise mõlemat foorumit.
tänud ette.
 
n 12. detsember 2003, kl 11.30
minul on Junkersi oma, seni ok. Ainult häda kui tolmuseks läheb hakkab ise välja lülitama, siis peab jälle puhastama, tegelikult ei tohi seda vist ise teha, seega peaks tüüpe iga 3 kuu tagant kutsuma puhastama, mis teatavasti maksab. Meie küll puhastame ise. Reguleerimiseks on seina peal soojaandur, mis sisse ja välja lülitab. Arvatavasti saaks seda ka programmeerida, meie keerame käsitsi.
 
sassy 12. detsember 2003, kl 13.45
Saab küll korterisse eraldi katla panna. Kontakteeru näiteks firmaga Gaspre ja nad teevad sulle sinu soovidele vastava pakkumise. Neil ka Junkers katlad. Programmeerida saab ilmselt ka, aga ma ei usu, et kõige odavamatel kateldel seda varianti pakutakse.
 
pimeloom 12. detsember 2003, kl 15.59
isegi kui ei saa programmeerida, siis radikad reageerivad väga kiiresti kohe kui katlast kütet juurde keerad. külmetamise hetke praktiliselt ei ole.
 
üks teine 12. detsember 2003, kl 16.36
lihtsalt huvi pärast küsin, et palju selline lõbu võiks umbes maksma minna? Ehk siis kui suur korter, mitu radikat, kui palju kellelgi on maksnud?
 
teema algataja 12. detsember 2003, kl 21.15
kuna mul on abiruum, kuhu ma saan katla panna ja see ei asu korteris, siis ei viitsi ma ju käia seda katelt niiviisi reguleerimas. olen aru saanud, et katla puhul tuleb arvestada ~10-15 tuhandega ja sinna tuleb lisada veel automaatika. ahi ei tohi olla selle pidevalt põleva leegiga (kulutab rohkem gaasi)ja võimsus 10kw. ja kuna tahan katelt panna teise kohta, siis pean vist uue projekti tellima. ei tea, palju see küll maksta veel võiks?
 
arvab 13. detsember 2003, kl 00.06
helistage siis näiteks Gaspresse (67-111-00) või minge ise kohale (Õle 27, Tallinn) ja küsige järgi, saate kõige adekvaatsema info, vastavalt teie soovidele ja võimalustele.
see ju igati hea, kui katel tolmusena töötada ei taha ja end välja lülitab. jama ka, kui see tolm seal ükskord põlema läheb. katlad (mitte kõik) võtavad põlemiseks vajaliku õhu toast, eks selle õhuvooluga veab katlasse ka toas leiduvat tolmu. kui pead katelt iga kolme kuu tagant puhastama, ehk on teil keskkond liiga tolmune?
või vajab katel siiski tehniku kätt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!