Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
Hruštšovka vannituba ja peldik
 
Tahaks muuta 15. detsember 2003, kl 15.27
Mida ette võtta pealkirjas nimetatud ruumidega. See on kaetud ju laest põrandani asbestplaatidega ja lihtsalt üle värvitud. Kui need maha kiskuda, jääb alles tühi šaht, mida mööda võib puhuda alumisele korrusele. Kas selle võiks enne kipsplaatide paigaldamist polüuretaani või mingit villa täis toppida? On kellelgi kogemusi?
 
Andres 15. detsember 2003, kl 19.36
Päris nii ei ole. Kui püstikute vahetuse käigus just pole vahelaeelemente välja lammutatud. Iga asja saab paremaks teha!
Võta ühendust - aitame!
www.lindert.ee
 
asbest 17. detsember 2003, kl 13.00
tänapäeval räägitakse, et asbest on väga kantserogeenne aine, nii, et kui remont plaanis, siis sellest tuleks küll lahti saada.
http://www.google.com/search?hl=et&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=asbest&btnG=Google+otsing&lr=lang_et
 
miska 19. detsember 2003, kl 09.47
meil oli ka aspestist vannituba, pidi teine jah hirmus mürgine olema, igatahes mind kui naisterahvast sinna lammutamise juurde ei lubatud :), võeti kõik viimseni maha, isegi see raam mille küljes kogu see värk kinni oli keevitati lahti, tuli kõva 10 cm igast küljest juurde...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!