Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
vannitoa pisiremont
 
kris 30. detsember 2003, kl 14.41
Mul oleks vannitoas vaja teha kapike ümber veetorude, mis mööda seina jooksevad segistisse. Segisti on vanni kohal. Tüüpiline korter paneelmajas. Aasta tagasi 1 remontnik tegi, aga ta tegi sellisest materjalist, mis 3 kuu pärast niiskuse sisse imes ja lainetama hakkas. Nüüd lammutasin ma selle maha.
Kas oleks mõni remondimees nõus sellist tööd tegema 2004. a alguses?
 
remondimees 31. detsember 2003, kl 13.17
kui asud tlns, siis võib selle töö vahele võtta küll.
aga enne peaks siiski asja üle vaatama, et mitte siin asjata sõnu loopida.
 
jorss 31. detsember 2003, kl 20.13
Silikoon oleks selle lainetamise ära hoidnud.
 
kaaren 02. jaanuar 2004, kl 10.48
no, jorss, mis ajast tehakse kappe silikoonist? ma sain aru, et ikka uksed läksid vett vedama ja kapi pind oli kole.
 
kris 02. jaanuar 2004, kl 13.42
Kaaren, see ei olnud mitte selline klassikaline ustega kapp, vaid pigem kinnine ehitis, mille eesmärk on torud ära varjata ja mille peale saab mõned duššipotsikud panna.
Jorss, aitäh kommenteerimast, aga kuna ma ise ehitaja (remondi?) haridusega ega kogemusega pole, siis igaks juhuks ei hakka ma ise midagi ette võtma.
Remondimees, mailin sulle.
 
jorss 02. jaanuar 2004, kl 15.45
Head uut aastat kõigile!
to kaaren
Ma ei väitnud, et mööblit silikoonist tehakse. Lainetama hakkab niiskuse mõjul ja niiskus ei lähe mitte läbi pealispinna, vaid pääseb plaadi sisse servadest, nurkadest, ühenduskohtadest... ja need kohad tõmmatakse silikooniga üle. Mine nüüd vaata oma vanni/dushinurka ja Sa näed et nurgad ja seinaga liitumise kohad on kenasti silikooniga üle veetud(kui ei ole, on tegija loll olnud)ja seda ikka selleks, et vesi vahele ei pääseks. Sama asi peaks olema köögimööbli juures, ega Sa nüüd arva, et Sul vann, sein või köögi kraanikauss silikoonist on.Mööbli jaoks võimalik muidugi ka niiskuskindlaid materjale(kallimad) kasutada, sel juhul pole silikoon vajalik.
 
jorss 02. jaanuar 2004, kl 15.56
Silikooni ostmisel vaadake, et õige oleks. Tuubil näiteks vannitoa pilt kenasti peal ja suurelt kirjas "Kasutamiseks niisketes ruumides", aga tagaküljel pisike kiri "Mitte kasutada kokkupuutes veega". Selline vannide, dushinurkade ja kraanikausside jaoks kohe kuidagi ei sobi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!