Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
Vannitoa viperused
 
Reelika 03. jaanuar 2004, kl 22.14
Umbes 6 kuud tagasi sai vannitoas tehtud täis euroremont, välja sai vahetatud kõik, kaasa arvatud segistid jne. Nüüd ühel päeval hakkas probleem sellest, et vesi ei tule ühtlaselt, tuleb kord soe, kord külm, kuid surve tundub ühesugune. Milles võib probleem olla? Üks tuttav arvas, et äkki on mudafilter must, ei tea, kust seda otsidagi. Äkki mõni inimene oskab soovitada, kus kohast hakata viga otsima ja mis üldse välja vahetada? Palun abi.
 
pool 04. jaanuar 2004, kl 21.18
Filter(kui see on sul olemas) asub kusagil seal, kus veetorud korterisse(majja) tulevad ja enne esimest torude jagunemist. Tegemist torbikuga, mis on ühte otsa pidi sissetuleva toru küljes. See tuleb lahti keerata ja sisu kas ära puhastada või uus sisu asemele panna- sõltub sellest, mis liiki filter sul seal sees on. Enne filtri eemaldamist tuleks muidugi vesi kinni keerata.
 
mõhk 05. jaanuar 2004, kl 00.33
Mudafiltris nüüd küll asi pole! Tuleb panna üks jublakas vahele. Meil oli sama lugu. Küsi santehnika poest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!