Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
Kui keegi otsib ehitus/remondimeest...
 
Bianca 06. jaanuar 2004, kl 18.08
...siis minu mees peaks kõlbama :)
lugesin siin, et paljudel on probleeme lahtiste kätega, usaldusväärse ja mitte-alkoholisõbraliku töömehe leidmisega. minul on õnneks selline meheks :)
ta on FIE, seega võib ka arved esitada, kui oleks näiteks pangalaenude puhul vaja.
on pikka aega töötanud palkehituses. sealt edasi üldehitust (st. siseviimistlust ja katusepanekut ja vundamendi valamist). hiljuti ehitas laulasmaa spa-sse basseine (kanalisatsioon, valamine, plaatimine jne.), ja siis on rocca-al-mare korterelamutesse soojustust ja kipsplaate pannud.
nüüd on meie oma maja parim näide, mis ta ise otsast-poolikuni teinud on (ehitus käib alles). kui kellelgi on soovi tutvuda tema tööga ja ühendust saada nii mitmekülgse töömehega, siis annan esialgu oma kontakti.

tel. 05200131
e-mail: bianca25@hot.ee
 
Andres 06. jaanuar 2004, kl 19.48
Vot Bianca on tubli naine!:)
Aga miks nii tubli mees tööd ei leia?
Et naine peab kaasa aitama?
Kui kevadel firmat laiendada tuleb, eks võtan ühendust!
 
plaatja 06. jaanuar 2004, kl 21.47
Kuule Andres, ka firmad reklaamivad ju ennast, ega täiendavad kontaktid kunagi mööda külge maha jookse. Kõiki pakkumisi ei jõua ette võtta, aga pigem olgu neid rohkem kui vähem, küllap tead omast käest :)
 
Roosike 07. jaanuar 2004, kl 08.38
Andres, kuidas ta siis töd ei leia kui on üles loetletud kus ta mida teinud on...
njah, enda poolt ütleks ainult niipalju, et kahjuks tundub, et sellised tublid töömehed liiguvad seal tallinna kandis kõik. tartus aga oleks tarvis...
 
Bianca 07. jaanuar 2004, kl 09.38
Andresele,
leiab, aga kuna meil pole kodus arvutit, siis on lihtsam kui mina töölt Delfisse panen. sügisel soovitasin ka ja siin Delfi naistekast said paar inimest ka abi.

ja kui aus olla, siis ega me alates septembrist ei otsinudki tööd - saime majale lisalaenu ja mu elukaaslane tegi meile elamist kuni siiani. nüüd vaja ainult kõpitseda ja seda saab muu töö kõrvalt ka teha.

nii et petukaupa ei paku :)

Roosikesele,
kui sul midagi kindlat pakkuda on, siis ma usun, et ta teeks ajutiselt tööd ka Tartus. auto on olemas, seega sõitmisega probleeme ei teki. usun, et ta leiaks Tartus ka elamise (on sealt lähedalt pärit). Äkki räägid e-maili peale täpsemalt mis tööd sinu kodus vaja teha oleks?
 
Roosike 07. jaanuar 2004, kl 09.54
ma jätan kontaktandmed igaks juhuks meelde...meil oleks vaja n.ö nööbile ülikond juurde õmmelda..s.t vana maja renoveerida. seega igasuguseid töid..aga ega talvel nagunii midagi teha saa (alustama peaks ilmselt vundamendi ümbervalamisega), seega jäävad kõik need tööd tulevikku...praegu
 
Bianca 07. jaanuar 2004, kl 10.31
Roosikesele,

heh, täpselt sama töö toimus meie majaga...:P vanast suvilast tegime kahekordse elumaja. meie all mõtlen ma siis ennast, kes ma olin autojuhi eest, lammutasin, koristasin ja värvisin :) ja meest kes kõik ülejäänud tööd ära tegi (ehitas, ehitas ja veelkord ehitas.) algas meilgi vundamendist sept. lõpul. dets. alguses saime uue (ja teise korruse peal) katuse peale. nüüd ainult soojustamine ja siseviimistlus. seega kogemus olemas. ja verivärske. :) isegi uue maja maksumus on teada - hoian panga jaoks kõik ehitusmaterjalide tsekid alles.

tore oleks kuulda sinust kevade poole ja kogemusi jagada ning loodan ka, et mu mees sobiks teile abiks. :)
 
Roosike 07. jaanuar 2004, kl 11.19
kui tohib küsida..siis mis su mees ka palgaks küsib?
 
Bianca 07. jaanuar 2004, kl 13.56
tead, sellele on väga raske minul vastata.
esiteks juba sellepärast, et erinevatel töödel on erinev hind. mõnikord sobiks tunni-, teinekord tükitööhind.
võin temalt küsida, kui sa konkreetsed tööd välja tood. ja töömahud (st. et erinevus on vundamendi valamisel 5 m2 ja 25 m2). :)
 
muki 09. jaanuar 2004, kl 17.13
kui ta oma maja kallal nokitesb, millal tal aega siis teistele tööd teha? nii kui kopikas kukub, siis jälle ju oma maja kallale. nii võib remont ju väga kaua aega võtta.
 
Bianca 12. jaanuar 2004, kl 11.28
Mukile,
eh, eks ta nii tulebki kahjuks välja, et kõik raha läheb oma maja alla..praegugi mõtlen puhkusele ja üks kindel koht on ,kuhu seda puhkuseraha paigutada - 20 pakki soojustust :(( säh sulle puhkust :P

aga ajaga muret pole. kui kellelegi sobib päevane töö, siis jõuab ju õhtuti ja nädalavahetuseti kodus teha ja vastupidi.
 
Siku 20. jaanuar 2004, kl 00.18
Palju suvilast maja renoveerimine/ehitamine maksis. Ise samad plaanid.
 
Efka 22. jaanuar 2004, kl 10.58
Meil ka tulevikus suvilast maja ehitamise plaan (st. suvila vaja päris maha võtta ja maja asemele). Mindki huvitaks väga, mis see maksma umbes võiks minna. Äkki kirjutad lähemalt? Kui suur maja teil on, millest ehitatud?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!