Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
puust mööbli valmistajad?
 
tralla 07. jaanuar 2004, kl 14.01
Terve Eesti on mööblifirmasid täis ,aga kas keegi otse inimesele ka teeb midagi? Kui telefoniraamatu kätte võtan ja helistan kuhugi, siis öeldaks, et kõik läheb ekspordiks või et eraisikule just teevadki, aga see on kallim, kui poes.No ega ma mingeid eritellimusi tahagi, tavalisi asju.jU SIIS PEAB LIHTSALT TUTTAV TISLER OLEMA VIST.
 
omab tuttavat tislerit :) 07. jaanuar 2004, kl 14.03
Nu mis tavalisi asju sa tahaksid? Mul on vääga tuttav tisler :)
 
kata 07. jaanuar 2004, kl 18.22
Eritellimisel (ainult sulle see üks asi) mööbel ju peabki kallim olema kui liini- ja masstoodang. Kui nüüd loogiliselt mõelda. Odavamat masstoodangut saad poest.
 
.... 08. jaanuar 2004, kl 09.28
vt näiteks www.pesapuu.ee
 
h 08. jaanuar 2004, kl 12.45
endise kino EHa juurest üle tee poes?
 
aime 14. jaanuar 2004, kl 00.44
Tellisin Moons'ist (www.moons.ee) kunagi kaks lauda, paljude sahtlitega, liimpuidust ja peitsitud-lakitud. Oma käppadega tegin joonised ja nad võtsid need vastu küll. Tegid valmis, siiani ei lagune (ca 2 aastat), kõik tuttavad kiidavad taevani ja ei saa üldse aru, et ise lasime teha. Mõtlevad et kuskilt ei tea kust välismaalt toodud. Oleme hästi rahul.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!