Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
kuidas saada msn tööle
 
appi 07. jaanuar 2004, kl 23.41
Mul selline mure, et paar päeva tagasi msn messinger hakkas streikima. See tähendab seda, et kui panen oma kasutajanime ja parooli, siis arvuti ütleb, et kasutajanime ei eksisteeri või parool on vale. Ometi tean, et mõlemad on õiged, sest teistest arvutitest saan oma msn`i minna. Olen proovinud ka seda, et viskan kogu programmi välja ja installeerin uuesti, kuid see ka ei aidanud. Oleksin väga tänulik kui keegi oskaks aidata.
 
a 08. jaanuar 2004, kl 10.08
telli remondimees..
 
to appi! 09. jaanuar 2004, kl 09.20
Pane see teema koduabi alla, siis leiad ehk abi ka!
 
minake 10. jaanuar 2004, kl 20.06
registeeri endale uus kasutajanimi ja kui see ei aita on viga arvatavasti arvutis, ning spetsjalisti abi. Küsi kindlasti ka kusagilt netist leiduvatest arvutifoorumitest, seal igasuguseid tarkpeasi koos.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!