Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
aknalauad
 
x 08. jaanuar 2004, kl 10.39
tere,
kas keegi oskab soovitada puidust/pähklispoonist aknalaudade valmistajat? Nii palju ka netist otsinud olen, pakuvad enamus firmasid plastikust standard aknalaudu pakettakendele...
 
ms 08. jaanuar 2004, kl 11.01
Paar aastat tagasi tegelesin sama probleemiga,selliseid aknalaudu teevad paljud puutöö ettevõtted; vahe on selles,et Tallinna töökojad küsisid 0.1 m2 eest 100kr.,seega näit. 1.5 m pikk ja 30 cm lai männist aknalaud oleks maksnud 450 kr.;Tallinnast veidi kaugemal tehti sama töö liimitud puidust (lakkisin ise kõik korraga) 150 kr.eest,aknalauad kõik ammu majas paigas ja ise rahul.Soovitada ei saa,sest hinnad võivad olla natuke muutunud ja samast asutusest olen juba tellinud teisi töid.Aga tasub võtta telefoniraamat,otsida sealt puutööettevõtted ja küsida hindu.Kahjuks pähklispooni kohta ei oska tarka öelda.
 
x 08. jaanuar 2004, kl 11.03
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!