Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
köögi lagi
 
nonna 08. jaanuar 2004, kl 11.25
Eelmine peremees on paneelelamu köögi lage värvinud (vist õlivärvidega), pahteldanud, mõnest kohast natuke lihvinud ja kõike seda aastakümneid ikka ja jälle. Tulemus on selline, et meenutab nagu väheke kuumaastikku ja midagi veel mille nimi praegu kohe meelde ei tule.
Siit siis küsimus selline, et kuidas oleks võimalik selline lagi siledaks (normaalseks) saada? Seda värvi maha kraapida ei õnnestu, samuti ei suuda me seda siledaks pahteldada. Palun avitage nõuga!
 
ms 08. jaanuar 2004, kl 12.03
Kui see lagi koosneb ühest paneelist,taoksin vana pahtli mingi tööriistaga, näit. haamriga maha,seega paneelini puhtaks ja siis otsustaks,kas tõmmata hästi õhuke kiht pahtlit,midagi veel ja lõpuks värviks.Paneel ise peaks olema ju piisavalt tasane,st. sile.
Kui lagi koosneb mitmest paneelist, mis on asetatud lohakalt,tuleks mõelda kipsplaadile, laudadele jne.Mina tasandasin küll sellise lae enda korteris ka ära,kuid teistes tubades ma sellist tööd ette ei võtaks.
 
töölise naine 08. jaanuar 2004, kl 19.51
mõned on lakke pannud neid 50x50cm valgeid imekergeid plaate(nimetus ei tule meelde),mis on küll kunstmaterjal,aga seda sünteetikat on meil nagunii kõikjal.neist siin kuskil varem oli juttu,vist koduabis-odavas lae tegemisest vm seesugust.neid saab värvida ka
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!