Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
liuguks
 
MANN 08. jaanuar 2004, kl 12.31
Kas oleks paslik tavalise riidekaoi asemel teha terve yhe seina laiuse kapi,mille ees oleks liuguks?
 
x 08. jaanuar 2004, kl 13.04
loomulikult, ongi väga hea idee just. magamistoas igaljuhul, elutoas veidi kahtlen. liuguste taha saab osta ju metallkorv riiulid ja väga mugav, kena ja kasulik.
 
jaaa 08. jaanuar 2004, kl 21.14
ka minu vanemate magamistoa kapp on selline! Väga vahva mõte ja ilus näeb välja,lisaks ka praktiline kui palju asju mida kappi panna oleks vaja:) Soovitan soojalt!
 
+ 09. jaanuar 2004, kl 15.34
Ja kes või mis firma seda kõige paremini ja kõige ODAVAMALT teeb?
 
pool 09. jaanuar 2004, kl 17.35
Ise tegime terve seina pikkuse kapi 3x2.80. Liuguksi veel ees ei ole, aga kõik muu on paigas (kaasa arvatud riiulid). Ja raha on läinud ca.1500 seni. Poest või firmast tellides korruta 10-ga.
 
kapi 13. jaanuar 2004, kl 09.57
äkki pool jagab selgitusi, kuidas sellise raha eest on võimalik nii suur kapp saada. kas riiulid on ise meisterdatud või? kus kohast oleks võimalik saada neid siine, mille peal need uksed jooksevad?
 
pool 13. jaanuar 2004, kl 19.09
ega ma kade ole mälestusi jagamast sellest ehitusest.
Niisiis. Kapi raam- üks külg on välissein, teine on 3-st laiast lauast, mis seinte mahavõtmisel välja tulid. Lakke läks 4 prussi 6x8 cm ja need said altpoolt veel klotsidega otstest toestatud. Riiulitega läks nii, et VineeriMööblikombinaadi jääkide poest leidsime nn.riiuliraamid ja Key kaubamajast ostsime 2 suurt plaati pressitud plaati, mille tükkideks lõikasime ja riiulite sisse panime. Kuidas riiulid kinnitatud on: vaat see sai meil vist tõesti veidi tavatult tehtud- nimelt võtsin vanaema ja teiste sugulaste juurest maalt lehmaketid. Lõikasime need sobiva pikkusega tükkideks, pingutasime laes prusside ja põranda külge, lakkisime ära. Riiulid toetuvad keti lülidest läbi pandud metallvarrastele. Samamoodi kinnitatud on ka see pikk rõhtsalt olev toigas, mille peale riidepuud saab panna. Tegelt sai neid toikaid 2 tk kõrvuti pandud, sest piisavalt pikka ja samas ka sirget ümmargust puud ei olnud Tallinnast võimalik osta.

Liugukse siinid ostsime Järve keskuse Aatriumist alumiselt korruselt, seal on ühes nurgas väike lett, kus sedasorti kraami müüakse ja mingeid käepidemeid jms.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!