Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
laminaat
 
maia 17. jaanuar 2004, kl 22.30
kas ja kuidas annab parandada osaliselt rikutud laminaatpõrandat?
 
i 19. jaanuar 2004, kl 10.42
Loomulikult vahetades rikutud lauad välja. Laminaat on ju ujuv parkett, seega pole kuhugile kinnitatud. Lase põrandaliistud ära võtta ja asenda rikutud lauad uutega.
 
ehitaja 19. jaanuar 2004, kl 15.11
Pole seal midagi võimalik asendada. Kui on korralikult paigaldatud, ei saa mingil viisil tervelt lahti võtta. Click laminaadi puhul saab heal juhul paar viimast rida lahti kui tahtmist on. Sealjuures vanad plaadid pärast enam hästi tagasi ei lähe. Parandada saab ainult ühel viisil: Mine Kadaka tee Lincona põrandakeskusesse ja osta paranduskomplekt. Maksab u 60 eek. Laminaaditükk oleks soovitav kaasa võtta, saab kergemini õige tooni valida. Soovitan valida veits tumedama tooni, jääb vähem näha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!