Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
siseviimistlusplaadid
 
kuusealune 19. jaanuar 2004, kl 11.31
Kas kellelgi on kogemusi ISOTEX siseviimistlusplaatidega? Kas on lihtne paigaldada? Kuidas tulemusega rahule olete jäänud? Reklaambukletil on kirjas küll mõõdud, aga isegi koduleheküljelt ei suutnud hinda leida, milline nende hinnaklass on?
 
ehitaja 19. jaanuar 2004, kl 15.13
Mina ei ole veel ilusat tulemust nende plaatidega näinud. Värv või tapeet on alati ilusamad. Võibolla esiku või WC lakke paneks?
 
amatöör 22. jaanuar 2004, kl 10.15
minu puhul sõltub tulemusega rahule jäämine plaadi mustrist, mõni (mõtlen peaasjalikult laeplaati) on suht mõttetu mustriga (meenutab värvitud puitu) - see kõlbab mu arust ainult eurokontorisse, aga on ka selliseid neutraalsemaid plaate, mulle endale meeldib miskine tavaline krohvitud pinda meenutav. Paigaldada on suht lihtne, ma ütleks, et kui loobid kipsplaadi lakke, saad selle pahteldamise ja värvimisega kõvasti rohkem vaeva näha, kui selle plaadiga. Seinaplaate ma vist isegi ei ole näinud seinas kellelgi tuttavatest ja ega oma kodu seina ka ei paneks. Koht, kus internetist võid leida hindasid, on ehitusmaterjale müüvate kaupluste leheküljed, ehituse abc ja tartemi lehekülgedel nt on võimalus otsida kaubamärgi või mille tahes järgi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!