Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
signalisatsioon
 
mmm 21. jaanuar 2004, kl 20.29
Tere,
probleem on selline...et kuna ise ei ole tehnika inimene ja koduvalve süsteemidega kursis siis küsin ,nagu korralikule lapsele kohane:)
On korter esimesel korrusel kesklinnas...tahan panna signa süsteemi sisse ...tahaks nii ,et kui lahkud kodust ja paned kodu valve alla siis ta annab märku et kui oled unustanud akna lahti...vms.Ühesõnaga tahaks midagi sellist , et lahkudes oleks kindel tunne ,et kodu on KINDLALT valve all...
Kas keegi oskab midagi öelda ses suhtes:)...Kas korter läheb ikkagi valve alla kui aken on lahti ja kas häire antakse siis kui akent liigutatakse jne. jne.
Sooviks enne turvafirma külastust end asjaga natukenegi kurssi viia:)
 
juku 21. jaanuar 2004, kl 23.44
enamus signasid ei lase valvesse panna, enne kui kõik tsoonid on suletud. enamusel veel sellised võimalused: vabalt programmeeritav aeg väljumisel, sisenemisel, alarmeerimisel; erinevad koodid sisenemiseks erinevatele inimestele, master kood, millega muudad seadeid, süsteemi hooldekood, hoiatused, alarmid erinevate piiride avamisel/ sulgemisel/ juhtmete läbilõikamisel, erinevad tsoonigrupid ja neile erinevad koodid(nt kelder: uks, aken, pir(liikumisandur) klaasipurustusandur; esimene korrus: uks, aken pir; teine korrus: uks, pir, klaasipurustus; eeskoda valvesse automaatselt siis kui kõik tsoonigrupid valves- valvekeskuse pult eeskojas. saab lisada ka suitsuandureid, paanikanuppe, printida välja logineid jne jne jne
 
ehh 22. jaanuar 2004, kl 00.42
ehh, juku. hea jutt, aga kus asub antud korteris nt kelder, teine korrus, eeskoda?
ja kui juba nii põhjalikult, siis tutvustaks ka mis see login on nn logiraamat või
ja kassid-koerad võiks ka ära märkida
korteri puhul asi veits lihtsam
 
juku 22. jaanuar 2004, kl 19.23
tsiteerin:ja kassid-koerad võiks ka ära märkida

vastan:
on olemas liikumisandurid mis ignoreerivad kasse ja väiksemaid koeri, suured koerad "jäävad vahele" suure koera puhul tuleb hoida koes näiteks eesruumis ja sinna pir-e mitte paigaldada või kasutada osalist valvessepanekut, kus valvesse jäävad välisuks, aknad ja mõne toa uksed.

sama saab kasutada öösel kodus olles, et uksed aknad valves, liikumisandurid ei tööta,see suurendab vargakindlust. võib ka paigaldada kaks pulti, üks esikusse, teine voodi kõrvale, et öösel pissile minnes võtad ajutiselt ülejäänud ruumid ka valvest maha.

tsiteerin: ja kui juba nii põhjalikult, siis tutvustaks ka mis see login on nn logiraamat või

vastan: on võimalik välja printida kes millal millise koodiga peale pani/ maha võttis ( kas abikaasa käis ikka kodus söömas või külastas jälle nõmme burgerit:-))
tsiteerin:ehh, juku. hea jutt, aga kus asub antud korteris nt kelder, teine korrus, eeskoda?

vastan:signalisatsiooni saab panna ka terve maja peale, nii, et kui sina lahkud läheb valvesse ainult sinu korter ja naaber kasutab oma korteri puhul enda koodi, kelder on kogu aeg valvesja kood on ühine või enda koodiga määrad, kas võtad valvest korteri või keldri( narkomaan ei tule keldrisse süstima je kevadel on jalgratas alles)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!