Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
pvc keevitamine
 
lilli 22. jaanuar 2004, kl 11.31
kavatsen põrandale panna pvc-katte, mõned liitekohad tuleks sinna ka ja need tahaksin korralikult keevitada lasta.
kes teab, kas see keevituslint on müügil ja on selle keevitamine igaühe võimetekohane tegevus?
 
a 22. jaanuar 2004, kl 11.43
Väga oskusi ja kogemust nõudev töö. Kindlasti võta spetsialist tegema. Kui lint on oskamatult ja ebakvaliteetselt paigaldatud võib põrandakate põrandast lahti jääda ja sinna alla tekivad sellised õhumullid. Vaadates on siis põrand selline muhklik. Samuti hakkab siis sinna lindi paigaldus kohta mustust kogunema mida ei saa sealt kuidagi enam ära ja põrand tundub kogu aeg jube räpane. Tean seda kuna mul mees paigaldaja ja ta on rääkinud mis moodi seda tehakse, samuti on ta juhtinud mu tähelepanu rinevates ühiskondlikes ruumides ebakvaliteetsele tööle.
 
Lammas 22. jaanuar 2004, kl 12.59
Õhumullid katte alll on ikka tekkinud pahast katte maha liimimisest.... Valest keevitusest nüüd küll mulle tekkida ei saa. PVC kate soovitatakse nagunii maha liimida just seetõttu, et ikka venib see asi ja hakkab lokkima.
Esimene kate oli meil põrandal 2,5 aastat; ainult liitekohad maha liimitud (kahepoolse teibiga) ja ikka natuke venis; praegune on küll korralikult kinni põrandale liimitud ja vahe keevisnööriga keevitatud ja näeb hea väga hea välja.
Issenesest pole selles keevitamises midagi keerulist - Föön (nimetagem nii seda masinat) aja kuumaks; siis sepets noaga lõika kahe katte ühenduskohta vahe või renn; sinna sisse tuleb selle kuuma masinaga nöör lasta ja hiljem jälle spets noaga nöör põrandaga tasaseks lõigata. Muidugi oleks hea kui seda enne näinud oled, kui tegema hakkad ja kui ei olegi siis ära präris keskohast ka alusta :)
Ettevaatlik tuleb olla, et katet ära ei kõrvetaks.
 
ehitaja 22. jaanuar 2004, kl 15.18
Kogu see isetegemine jääb selle spetsiaalse jubina taha, mis puhuri otsa käib ja millega vuuginööri vuugisisse kuumutada saab. Seda eriti kusagil ei müüda, kellel on, see naljalt ei laena. Ülejäänud tööriistad on asendatavad tavaliste tööriistadega.
 
Lammas 22. jaanuar 2004, kl 17.06
Aga kogu seda komplekti - nii soonelõikalajt; kui fööni ja ka teist nuga saab laenutada. Kasvõi Linconast (seal ka keevisnöör olemas).
 
ehitaja 22. jaanuar 2004, kl 19.00
Õigus küll. Seebi tänava Linconas oli tõesti, Kadaka teel ei olnud.
 
Marju 23. jaanuar 2004, kl 17.34
Huvitav, kuidas kenasti kinnikleebitud katet kord eemaldatakse - siis kui tema aeg kord läbi saab? Kas koos põrandaga?
 
algaja 23. jaanuar 2004, kl 22.26
linconas öeldi PVC mahapaneku kohta et üldse mitte liimida, põrandaliistud ja uksepakuliistud hoivad paigal piisavalt, aga kui juba liimida, siis kindlasti mitte mingeid triipe või kohti (ukseeesised ntx) vaid ikka 100% ulatuses. Peaasi et kõik oleks ühtmoodi kas liimita või liimiga, muidu lokkima lööb
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!